Józan László izmos hasat villantott Puk szerepében

Forrás: Facebook/Józan László -
Shakespeare Józan László Barátok közt Szentivánéji álom RTL Klub kockahas PUK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.

Józan László tehetséges fiatal színész, aki lenyűgöző minden szerepében. Legutóbb minket az Őrült nők ketrece című darabban bűvölt el. A színész az előadásban egy transzvesztitát játszik, és a Life.hu-nak a következőt nyilatkozta: „A legnagyobb nehézséget a tűsarkú cipő jelentette, minden elismerésem a hölgyeké, hogy ebben létezni tudnak." Laci legújabb szerepében ismét különleges jelmezt kapott, amelyben izmos hasa került a középpontba, íme, a legszexibb Puk, akit valaha láttunk!

Forrás: Facebook/Józan László

„Jól sikerült tegnap este a Szentivánéji piknik Óbudán! Közel 2 óra alatt bújtam Puck bőrébe. Tapsoljatok, jó barátok, és Robin majd gondol rátok" – írta közösségi oldalán a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.