"Szexrabszolgaként" tartotta BB Évit exe - Bezárta és kényszerítette, hogy a kedvére tegyen

szex BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, visszamenne a psizchiátriára BB Évi.  Otthon nem tud mit kezdeni magával és egyedül is érzi magát. A csalódott lány elmondta, vágyik egy férfira, de már nem tudna bízni bennük.. 

"Jó volna, ha lenne mellettem egy szerető társ, egy férfi, akire támaszkodhatnék, és aki nem csak a szex miatt lenne velem. Azonban borzasztóan rossz emlékeim vannak a férfiakról, mert szinte mindegyik csak kihasznált. Az egyik barátom például néhány éve lecsalt magához a Balatonra, majd heteken át bezárva tartott egy fonyódi házban, hogy a kedvére tegyek" - mondta el Évi a Storynak.

Forrás: filmsor.net
Csalódott a közönsége Bereczki Zoltánban - A színész-énekest nagyon bántja az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150626-csalodott-a-kozonsege-bereczki-zoltanban.htmlA kelet.hu hírei szerint a színész-énekes késett egy nyíregyházi fellépéséről, majd egy alig egyórás perces playback után távozott is. Mi törtéhetett? TV + Bulvár--Alaposan túlhordta a kisfiát Balla Eszterhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-balla-eszter-szineszno-alaposan-tulhordta-kisfiat-palikat.htmlEgy hetet túlhordta harmadik gyermekét, a hétfőn született kisfiút Balla Eszter. A Madách Színház művésznője nagyon megszenvedett azzal, hogy Palika nem sietett a világra.TV + Bulvár--Emberöléssel vádolják a nővé vált Bruce Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150625-bruce-caitlyn-jennert-emberolessel-vadoljak.htmlKim Kardashian mostohaapja februárban okozott súlyos balesetet, amiben egy ember meghalt, heten pedig súlyosan megsérültek. Az ügy még mindig nem zárult le.TV + Bulvár--A Mokka élő adásában ütötték meg Kárász Róbertethttp://www.life.hu/bulvar/20150625-elo-adasban-utottek-meg-karasz-robertet-a-mokkaban.htmlOlyan történt a TV2 reggeli adásában, amire a műsorvezető biztos nem számított. Vendége behúzott neki egyet. TV + BulvárEzek voltak az elmúlt hetek legnagyobb alázásai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150625-az-elmult-hetek-legnagyobb-alazasai-alekosz-demcsak-zsuzsa-david-beckham-majka.htmlNem múltak el eseménytelenül az elmúlt hetek a sztárvilágban: több híresség akasztotta ugyanis össze a bajszát, a nyilvános alázásokból pedig egészen szép botrányok kerekedtek. Íme, a legnagyobbak.TV + Bulvár--Élő adásban kellett kimenteni a műsorvezetőt a Balatonbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150625-simon-kornel-szineszt-elo-adasban-kellett-kimenteni-a-balatonbol.htmlSimon Kornélt élő adásban, a Duna TV Balatoni nyár című műsorában mentették ki a tóból. Vajon mi történt vele?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.