Botrány! Visszaéltek Weisz Fanni nevével

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
siket Weisz Fanni visszaélés csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán visszaéltek Weisz Fanni nevével, a modell közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a csalásra.

A gyönyörű modell nevében, boltokban kulcsolva gyűjtenek egyesek pénzt a siketek számára. Weisz Fanni mélységesen felháborodott a csaláson és Facebook oldalán figyelmeztette a nagyközönséget arra, hogy még véletlenül se adakozzanak a gyűjtőknek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Kérem a segítségeteket! Kérlek, osszátok meg minél többen a felhívásom! Most kaptam a hírt, hogy a nevemben pénzt gyűjtenek a siketeknek. Üzletekbe mennek be és kéregetnek. Amikor igazolványt kért az eladó hölgy, akkor elszaladt az illető. Kérlek, ne adjatok pénzt, mert csalók. Köszönöm a segítségeteket, remélem sikerül megfékezni a csalást. Felháborít, hogy jóhiszemű emberek pénzét csalnák ki úgy, hogy engem és sorstársaim siketségét akarnák felhasználni erre" - írta kétségbeesetten Fanni.

Így emlékezett a Titanic rendezője elhunyt barátjárahttp://www.life.hu/news/20150624-james-cameron-is-megemlekezett-james-hornerre-a-titanic-zeneszerzojere.htmlJames Horner zenéje milliók szívét érintette meg, a tragikus balesetben elhunyt zeneszerzőt pedig nemcsak a rajongók, hanem régi barátja, a Titanic rendezője, James Cameron is gyászolja.News--Ilyen a tökéletes test: irigylésre méltó alakot villantott bikiniben Weisz Fannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-weisz-fanni-teste-tokeletes-irigylesre-melto-alakot-villantott-bikiniben.htmlKözösségi oldalán mutatta meg, milyen is a kifogástalan alak.Ez Zsír!--Weisz Fanni: "Az én világom a csend"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150114-szily-nora-interju-weisz-fannival-az-ev-emberevel-siketsegrol-es-erzesekrol.htmlSosem felejtem el, amikor 2010-ben Rúzsa Magdi Gábriel című dalát kísérte jelnyelven. Mintha egy angyalka szállt volna le a színpadra. Az a benyomásom, hogy ő valóban az. Küzd az esélyegyenlőségért, és folyamatosan a saját határait feszegeti. Egy dunántúli napilap és internetes újság közösen meghirdetett versenyén ő lett az Év Embere. Az Ég, föld, férfi, nő című műsor vezetőjeként is láthatjuk. És még mennyi minden foglalkoztatja…Szily Nóra--Hallhatna, de nem akar Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20141030-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno-nem-hasznal-hallokeszuleket.htmlFanni még alig volt hétéves, amikor az orvosai azt javasolták a családjának, hogy próbáljanak meg egy olyan implantátumot, amellyel hallhat. Bár azt nagyon élvezte, amikor először hallotta édesanyja hangját, de később mégis az örök csend világa mellett döntött. Dr. Life--BB Évi visszamenne a pszichiátriárahttp://www.life.hu/bulvar/20150625-a-big-brother-egykori-gyoztese-visszamenne-a-pszichiatriara.htmlNehezen boldogul a mindennapokban a Big Brother egykori győztese. Párkány Éva számára a biztonságot jelenti a pszichiátria, ahová éppen ezért szeretne újra visszakerülni. TV + BulvárOrigoEzek voltak az elmúlt hetek legnagyobb alázásai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150625-az-elmult-hetek-legnagyobb-alazasai-alekosz-demcsak-zsuzsa-david-beckham-majka.htmlNem múltak el eseménytelenül az elmúlt hetek a sztárvilágban: több híresség akasztotta ugyanis össze a bajszát, a nyilvános alázásokból pedig egészen szép botrányok kerekedtek. Íme, a legnagyobbak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.