Zalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadot

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Golopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. 

"Sajnos most hétvégén az egyik legkellemetlenebb fellépésemen vagyok túl. Hét kínlódva elénekelt dal után lejöttem a színpadról. Sosem csináltam ilyet, de nem vállalhatok fel olyan dolgot, ami méltatlan. Nem hiszem, hogy bennem van a hiba, hogy nem tátogok..."– írta Cini a Facebookon.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Golop polgármestere a Borsnak elmondta, ő egészen másképp látta a történteket:

"Hatan léptek fel Cini előtt, nekik jó volt ez a hangosítás. Ezek az amatőr technikusok, akiket ő annak nevez, tavaly Kardának, Aradsz­kynak, MC Hawernak, Poór Péternek, Bunyós Pi­tyunak hangosítottak. Soha nem volt senkinek gondja. Hogy elment egyszer a világosítás? Az tényleg a mi hibánk, de ha valaki akar vagy tud énekelni, akkor ez nem zavarja. Amikor az első számot elénekelte hamisan, ordítva, falsul, akkor volt olyan ember, aki elmenekült. Az utolsó számot, csodálatos módon, véletlenül el tudta normálisan énekelni. Amikor felment a színpadra, már akkor láthatóan lihegve vette a levegőt. Ha valaki rosszul van, megértem, azt is, hogy már ő sem fiatal. De ne fogja a technikára a kudarcát. Ilyen cirkuszt, ilyen csúfságot húsz év alatt még nem csinált senki. Nem kérünk bocsánatot, mert nincs miért" – mondta a lapnak Kiss Lajos.

"A fellépők közül egyedüliként én énekeltem élőben, és arra még emlékszem, az utánam következőnek is voltak technikai gondjai. A technika ellenére elénekeltem hét számot. Volt, hogy a zene ment el. Lehet, valaki véletlenül kihúzott egy kábelt. Ennek ellenére énekeltem, igaz, így nem is lehetett olyan a hangulat, mint más koncerteken. Láttam a polgármestert is, ő is oda-odaszaladt a pulthoz, nem igaz, hogy őket nem zavarta ez. Majd visszamentem és elénekeltem a Mindig kell egy barátot, de ekkor már bőgve jöttem le a színpadról. Nem csak velem, a közönséggel is kitoltak: más koncerteken velem énekelnek, itt joggal voltak felháborodva ők is" - kommentálta a napilapnak Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.