Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznője

színésznő Jóban Rosszban Nagy Adri nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.

Nagy Adri színésznő és énekesnő külseje mindig tökéletes, szépen sminkelve, a legújabb divat szerint öltözve jelenik meg minden rendezvényen. Ezért nem is kellene túlságosan meglepődni, hogy dietetikussal és sminkessel vág neki a balatoni pihenésének.

Nagy Adrienn a 2015-ös Story Gálán Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A párommal, Tomival nem tervezünk közös, hosszabb nyaralást, hétvégeken néha leugrunk a Balatonra a szüleim nyaralójába. Az idén viszont a barátnőimmel fogok nyaralni Tihanyban, jó kis lánycsapat leszünk. Van köztünk sminkes és dietetikus is, a többiek civilek. Ez lesz az első nyaralásunk, amit össze tudtunk hozni, hisz öt lány nehezen talál egy olyan időpontot, amikor mindenki ráér, ráadásul azt is be kellett tervezni, hogy a szüleim nyaralója üres legyen" - nevetett Adri, aki a nyarat főleg a stúdióban tölti, ahol új lemezét készíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.