Kamerák előtt tisztázta a vádakat Gáspár Evelin - De ettől csak még zavarosabb minden

Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebcsemete húgával és apjával állt kamerák elé, titokzatos vőlegényéről azonban most sem beszélt. 

Az RTL Klub kamerái elé állt Gáspár Evelin és Győző. A luxemburgban tanuló lány kijelentette, nincs dúsgazdag pasija, aki luxusautókkal furikázná, apja peig hozzátette, a kocsik, amiket használnak, nem az ő tulajdonukban vannak - tesztautók mind. "A magánéletemet megtartom magamnak" - jelentette ki Evelin, Győző azonban elárulta, nagyon szép veje van, és nem bánná, ha lánya már jövőre férjhezmenne.

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20150702-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-szabo-zsofi.htmlA szőke műsorvezető hónapok óta nem volt képernyőn, máig az RTL Klub alkalmazottja. Elárulta: nemsokára újra látható lesz a tévében.TV + SztárokOrigoVisszatér az RTL Klub képernyőjére Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20150702-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-szabo-zsofi.htmlA szőke műsorvezető hónapok óta nem volt képernyőn, máig az RTL Klub alkalmazottja. Elárulta: nemsokára újra látható lesz a tévében.TV + SztárokOrigoZalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Sztárok--Konkurenciája akadt a Wellhellónak?http://www.life.hu/sztarok/20150617-nem-konkurenciaja-a-wellhellonak-a-halott-penz.htmlA Life.hu szókimondó riportere a Halott pénz frontemberével beszélgetett szakmáról, pörgésről és a Wellhellóról.TV + SztárokOrigoKeményen vodkázik a kamera előtt Bérczesi Robihttp://www.life.hu/sztarok/20150622-berczesi-robi-a-hiperkarma-frontembere-a-szelfiben-vodkazik.htmlA drogelvonót is megjárt, a leszokással viaskodó Bérczesi Robi azt vallja, a Szelfi kamerája igazi terápiás eszköz a számára. Még nevet is adott neki: Mikinek hívja. Miki pedig azokat a pillanatokat is veszi, amikor a Hiperkarma frontembere ismét szétcsapja magát a pesti éjszakában – ezúttal nem droggal, hanem alkohollal. TV + Sztárok--Az RTL Klub szappanoperájában kapott szerepet Szulák Andi férjehttp://www.life.hu/sztarok/20150622-az-rtl-klub-szappanoperajaban-az-ejjel-nappal-budapestben-kapott-szerepet-szulak-andi-ferje.htmlSaját felesége riválisa lesz a jelenleg taxisként dolgozó férfi. Ugyanis amíg ő az RTL Klub népszerű sorozatában látható majd, addig Andi a közelmúltig a TV2-t erősítette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.