Détár Enikő üzent: "Hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára!"

Détár Enikő Nyugalom baleset kérés Pikali Gerda Rékasi Károly zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő közösségi oldalán arra kérte a rajongókat és az újságírókat, ne zaklassák a családot Rékasi Károly állapota miatt.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Rékasit a Honvéd Kórházban volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta, és állítólag egymásnak adják a kilincset a színész új párjával, Pikali Gerdával. Enikő most közösségi oldalán üzent.

Forrás: MTI

"Kérlek, szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért! Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket: hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára! Köszönöm!" - írta Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.