Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiast

Forrás: AFP/Roger Kisby -
akadályozás forgalom Enrique Iglesias rendőrség menedzser letartóztatás vezetés szabálytalanság vezetői engedély jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.

Letartóztatták Enrique Iglesiast. Az énekesnek még májusban gyűlt meg a baja a törvénnyel: akkor egy gyorsforgalmi út egy lezárt sávjában autózott lejárt jogosítvánnyal. Szabálysértés és a forgalom akadályoztatása miatt akkor felfüggesztették vezetői engedélyét.

Forrás: AFP/Roger Kisby

A Florida Highway Patrol szerint azonban a rendőrség ismét szabálytalankodáson kapta Iglesiast, akit hófehér Cadillacjével állítottak félre. Bár az énekes megpróbált a vezető ülésből az autó hátsó részébe húzódni, átadva a volánt a vele utazó menedzserének, nem voltak elég fürgék.

A rendőr azonnal kiszúrta, miben mesterkednek, és letartóztatta őket. Iglesias és menedzsere, Abel Tabuyo óvadék ellenében távozhattak, tárgyalásukat elhalasztották.

Letartóztatták Paris Hilton 21 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20150623-letartoztattak-es-hazi-orizetben-tartjak-paris-hilton-occset-conrad-hiltont.htmlNem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.News--És az megvan, amikor a dühös Rihanna egy köteg pénzt dob Stephen Hill arcába?http://www.life.hu/sztarok/20150701-a-duhos-rihanna-egy-koteg-penzt-dobott-a-bet-galan-a-programelnok-stephen-hill-arcaba.htmlIlyen a felidegesített Rihanna! Az énekesnő is ott volt a hétvégi BET-gála vendégei között.TV + SztárokOrigoIttas vezetésért tartóztatták le a színészt! Íme a rendőrségi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150527-sam-shepard-szineszt-rendezot-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlA 72 éves Sam Shepard színészt és Pulitzer-díjas rendezőt tegnap este ittas vezetés miatt tartóztatták le.TV + Sztárok--Sosem találod ki, ki Taylor Swift legújabb celebpajtijahttp://www.life.hu/sztarok/20150629-taylor-swift-legujabb-celebbaratnoje-emma-watson.htmlA fiatal énekesnő köztudottan szereti magát korban hozzá illő modell barátnőivel körbevenni – ezúttal azonban valaki egészen más csatlakozott a countryzenészből lett popsztár köreihez.TV + SztárokOrigoLetartóztatták a The Walking Dead sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150505-letartoztattak-seth-gilliam-szineszt-gyorshajtas-es-drogbirtoklas-vadjaval.htmlGyorshajtás, ittas vezetés és drogbirtoklás vádjával tartóztatták le Seth Gilliamet, a nagysikerű sorozat egyik szereplőjét.News--Erzsébet királynő tanította az illő viselkedésre Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/sztarok/20150629-erzsebet-kiralyno-etikettre-es-illo-viselkedesre-tanitotta-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzot.htmlA brit autóversenyző első kézből kapott egy kis leckét etikettből: maga a királynő magyarázta el neki, hogy illik viselkedni az asztalnál!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.