Te szívesen lennél Hugh Jackman koalája?

Forrás: Instagram/ Hugh Jackman -
mosoly öröm puszi tánc Hugh Jackman koala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood keményfiúja mindig megmelengeti a szívünket, amikor ilyen aranyos képet posztol, mint amilyen ez a koalával pózolós.

Farkas megtestesítője valójában egy mély érzésű, kedves férfi, aki egy koala mellett mosolyogva meg aztán maga a megtestesült cukiság. A színész korábban puszidobós képével majd tánctudásával vett le minket a lábunkról, de ezzel a fotóval is igazán nagy örömet okozott nekünk: mi bizony szívesen lennék Hugh Jackman koalája.

Forrás: Instagram/ Hugh Jackman

Ez aztán a retró fotó! Felismered, ki van rajta?http://www.life.hu/sztarok/20150703-antonio-banderas-szinesz-regi-27-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol.htmlA kép egészen pontosan 1988-ból származik, vagyis 27 évvel ezelőtt készült, amikor a fotón látható színész 28 éves volt.TV + Sztárok--Nem viszi nyaralni gyerekeit Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-nem-viszi-nyaralni-gyerekeit-gesztesi-karoly.htmlNem sok ideje marad majd Gesztesi Károlynak a nyaralásra, hisz annak ellenére sok a munkája, hogy nem játszik már a Jóban, Rosszban napi sorozatban. Így gyerekei nem reménykedhetnek abban, hogy édesapjukkal forró napokat töltsenek el valamely homokos tengerparton.TV + Sztárok--Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiasthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-enrique-inglesias-spanyol-enekest-letartoztattak-szabalytalan-vezetes-miatt.htmlNem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.TV + Sztárok--Istenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-penteki-lazasagot-villantott-es-szexisen-pozolt.htmlHiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.TV + Sztárok--Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.