Ilyen visszataszító képet nem láttunk még Robbie Williamsről

Forrás: Instagram/Robbie Williams -
ágy Robbie Williams kép Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams többször sokkolt már minket. Most ugyan nem ez volt a célja, mégis sikerült. 

Láthattuk már meztelenül pózolni a nagyszerű énekest, a péniszére húzott zoknival (?), durván kigyúrva, most pedig egy otthon, ágyban fekvő, szőkére festett Robbie-t találtunk - a képet pedig maga a rocksztár osztotta meg saját instagramján. Hiába vagyunk oda érte (értsd: bármikor befeküdnénk az ágyba mellé), ez a kép azonban kiverte a biztosítékot.

Forrás: Instagram/Robbie Williams

Neked tetszik Robbie szőkén?

Világsztár a Miss Universe Hungary döntőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20150605-vilagsztar-christopher-lambert-a-miss-universe-hungary-dontojen-kozos-fotot-is-keszithetsz-vele.htmlHatalmas várakozás övezte, ki teszi tiszteletét idén a világsztár a Miss Universe Hungary döntőjén. Most végre lehullt a lepell.TV + SztárokNorthfotoKulcsár Edina: "Énekléssel fogok foglalkozni"http://www.life.hu/sztarok/20150605-kulcsar-edina-amerikaban-jart-ahol-egy-honapon-at-musicalben-enekelt.htmlKulcsár Edina egy hónapot töltött Amerikában, ahová egy műsorvezetői castingra érkezett, majd egy musicelben találta magát. TV + Sztárok--Zavarba ejtő kérdésekkel bombáztuk a szépségkirálynő-jelölteket - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150523-a-magyarorszag-szepe-valogatason-jartunk-ahol-zavarba-ejto-kerdeseket-tettunk-fel-a-versenyzoknek.htmlMiről híres 9/11? Mennyi 616 fele? És egyáltalán: mi a fontosabb, a szépség vagy az intelligencia? A Magyarország Szépe versenyzőit faggattuk minderről, amiből egy igazán szerethető videó is készült.TV + SztárokOrigoÚjabb magyar tánccsapat az Attraction nyomdokaiban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150510-ujabb-magyar-tanccsapat-az-attraction-nyomdokaiban-video.htmlÚjabb magyar siker a Britain's Got Talent műsorában. A Fricska nevű gödöllői tánctrió négy igennel jutott tovább a brit tehetségkutatóban szombat este.TV + SztárokOrigoIlyen hisztit még soha életedben nem láttál! Éden Barbara megmutatta, hogy is kell ezt csinálnihttp://www.life.hu/sztarok/20150510-ilyen-hisztit-meg-soha-eletedben-nem-lattal-eden-barbara-megmutatta-hogy-is-kell-ezt-csinalni.htmlÉden Barbara még a fenekét is földhöz verte.. miközben üvöltözött... és a tehetetlenségtől még egy furcsa táncba is kezdett.TV + SztárokOrigoLevetkőztek és úgy léptek színpadra középkorú nők a brit tehetségkutató műsorban - sokkoló fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150412-bugyiban-es-melltartoban-leptek-szinpadra-kozepkoru-nok-a-brit-britain-s-got-talent-tehetsegkutato.htmlA szombat esti műsor zárásaként 12 fehérneműre vetkőzött nő jelent meg a Britain's Got Talent brit tehetségkutató színpadán. Mindenki sokkot kapott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.