Hajdú Péter az élet császára: Magyarország legszebb nőinek körében nyaral

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Kulcsár Edina Kiss Daniella Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Monacóban és Cannes városában csapatja Sarka Kata kis csapata. A sztárok ráadásul egyre szebb és szebb fotókat tesznek közzé magukról és egymásról.

Mint ismeretes, pénteken elindult, és meg is érkezett Monte Carlóba Sarka Kata és csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. A nyilvános közösségi oldalakra feltöltött képek tanúsága szerint a lányok gyönyörűek, Hajdú Péter pedig elképesztően szerencsés, hogy ennyi bomba nővel töltheti az idejét egy ilyen paradicsomi helyeken.

Pétert most egész biztosan nagyon sokan irigylik:

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Ezen a hétvégén rendezik meg a lovaspóló-világbajnokságot, ami a harmadik legnagyobb sportesemény, amit a Monacói Turisztikai Hivatal is támogat, és amely egy gálaesttel zárul. Ide utazott Kata, a Magyarország szépének választott Kiss Daniella, a verseny két udvarhölgye és Kulcsár Edina is, aki szintén posztolt egy képet:

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.