Alekosz eltörölné az adókat és olcsó fürdőzést rendelne el

Alekosz parkolás adó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi politikai ambíciókkal rendelkezik Alekosz. Többet között a fürdőkbe járóknak és a kocsival közlekedőknek kedvezne. 

Zseniális politikai programmal rukkolt elő Alekosz. Ingyen parkolást, olcsó fürdőbelépőket és útdíjeltörlést fontolgat, de persze egyelőre csak képzeletben.

"Drasztikus lépéseim egyike lenne, hogy azonnal elvenném a budapesti parkolómaffiától a pofátlan kaszálás lehetőségét, és ingyenessé tenném a parkolást mindenhol! Nyilvánosan fognám kérdőre a vezért: Nem Orbán Viktort - Tisztelt Uram! Ön király netán? Tudom, hogy annak érzi magát, de ez most nem az a mese. Ezt a földet maga nem fogja kiárusítani, mert a Föld mindenkié! Üljön a lócára, vagy ahová akar. De erre a földre nem ül! Efelől jót állok! Utóbbi sorokat egyébként a Regős Bendegúztól idéztem az Indul a Bakterház című klasszikusból" - nyilatkozta a Borsnak Alekosz.

Mivel a görög szereti fürdőkben kényeztetni habtestét, a belépőjegyek árát is csökkentené:

"A magyarok számára azonnal a mostani ár felére csökkenteném. A pofátlanság teteje, hogy 5500 forintot kérnek el! Értem én, hogy a külföldieken kaszál. Viszont elszomorít, hogy sok magyar család még életében nem csodálhatta meg a Gellért Fürdő rusztikus falait, vízének erejét, udvarának látványát. Mennének ők, na de ennyiért?? Havi 90 ezerből?"

Forrás: Facebook/Való Világ

Az útdíjat is sajátos módon törölné el, felszólítaná az embereket, hogy ne fizessék be:

"Azt már mondanom sem kell, hogy az útdíj fogalma örökre száműzve lenne a törvénykönyvek pofátlan oldalairól, legalább is amíg én ott vagyok. Egyszerűen megkérném az embereket, hogy holnaptól ne fizessék be! Ha pedig bárkit is meg akarna büntetni valaki, akkor azt ismét nyilvánosan fognám kérdőre! Tisztelt uram! Ön király netán? Tudom, hogy annak érzi magát, de ez most nem az a mese. Ezek az utak az emberek pénzéből épültek. Na, nehogy már azért is fizetniük kelljen, hogy használják azt!"

Adózni sem hagyná az ország népét, szinte az összes adót eltörölné, hogy több tízezer forintot spórolhassanak havonta az állampolgárok.

Életveszélybe került Susan Boyle - Telefonos fenyegetéseket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-susan-boyle-enekesnot-egy-ferfi-fenyegette-telefonon.htmlA tehetséges énekesnőt egy vallási fanatikus zaklatta telefonon; a férfi többször megfenyegette Susan Boyle-t. TV + Sztárok--Gesztesi Károly felszámolta a vállalkozásait - így sincsenek anyagi gondjaihttp://www.life.hu/sztarok/20150705-gesztesi-karoly-felszamolta-a-vallalkozasait-igy-sincsenek-anyagi-gondjai.htmlUgyan a Jóban Rosszban sorozatból kiírták, és az utóbbi időben meggyűlt a baja az alkohollal is, Gesztesi Károlynak nincs oka a panaszra. TV + Sztárok--Vajna Timi dekoltázsa mindent viszhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-vajna-timi-dekoltazsa-mindent-visz.htmlÖrökbefogadott kiskutyáját mutatta meg a Facebookon Vajna Timi. A bájos kis állat mellett azonban bombatestét is megvillantotta Andy Vajna felesége. TV + SztárokOrigoMagyarország legszebb női Monacóban szexiskedtek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150705-magyarorszag-legszebb-noi-monacoban-szexiskedtek-foto.htmlSarka Kata és széségei az Alber Herceg által támogatott monacói lovaspólón mutatták meg bájaikat.TV + SztárokOrigoRajongó zaklatja Geszti Pétert: "Amiből másnak nem adsz, legyen az bár arany, iszappá válik"http://www.life.hu/sztarok/20150703-rajongo-zaklatja-geszti-petert-amibol-masnak-nem-adsz-legyen-az-bar-arany-iszappa-valik.htmlTelefonon, közösségi oldalon, sőt, még személyesen, a koncerteken is igyekszik Geszti Péter közelébe férkőzni - egy rajongó lány a zenész megszállottja lett. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCuki gyermekkori fotót posztolt magáról Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20150704-katie-holmes-cuki-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlTom Cruise exneje, Katie Holmes már hétévesen is igazán cuki kislány volt. Instragramjára posztolt fotóján egy strandon villantotta meg imádni való mosolyát. Lássuk hát!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.