Hatalmasat csalódtak rajongói Esztergályos Cecíliában

Forrás: Facebook/Cecília Esztergályos -
Esztergályos Cecília Tiszasziget művésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végzetes tévedés áldozata lett Esztergályos Cecília, akiről nemrég bemutattuk, hogy milyen elképesztő luxusban él. Egy rosszul beprogramozott GPS-cím miatt ugyanis hiába várták őt a hétvégén a tiszaújvárosi Tisza-szigeten rendezett halászléfőző-versenyen, a művésznő nem jelent meg.

"Előző este Békéscsabán játszottam, hajnali fél négykor értem haza, de reggel hétkor már indultam a felkért sofőrrel, hogy tízre a megbeszélt helyen legyünk" - kezdte történetét a színésznő. "A sofőr beütötte a GPS-be Tiszaszigetet, és elindultunk. Már Szeged után jártunk, amikor felhívtam az urat, akivel a felkérést egyeztettem, hogy mindjárt ott vagyunk, már elhagytuk Szegedet. Ekkor mondta, hogy az baj, mert a halászléfőző-verseny Tiszaújvárosban, a Tisza-szigeten van, mintegy 340 kilométerre onnét" - mesélte Cecília a Blikknek.

Forrás: Facebook/Cecília Esztergályos

Mondtam neki, hogy azonnal megfordulunk, kettő körül ott vagyunk, még a megbeszélt zsűrizés és a fellépés is belefér délután ötig. De erre azt mondta, hogy már ne menjek, majd közli a vendégekkel, hogy nem jöttem. Kértem, hogy ilyet ne mondjon, hiszen szó sincs arról, hogy szándékosan hagytam cserben őket. Egy hónapja leegyeztettük a programot, mindenki nagyon örült, hogy megyek, hatalmas plakátokon hirdettek.

Ötvenöt év alatt egyszer nem fordult elő, hogy eltévedtem, vagy nem mentem el egy felkérésre!

Esztergályos Cili úgy érzi, komoly presztízsveszteség érte, de mivel a meghívói később már nem tartottak rá igényt, így nem tudott mit tenni. A súlyos tévedés ellenére a sofőrt is sajnálja, aki rettenetesen maga alatt volt, hogy elvétette a címet, és ilyen helyzetbe hozta őt. "Felajánlotta, hogy kifizeti nekem az ily módon elmaradt gázsimat, de ezt természetesen nem fogadtam el. Még én vigasztaltam hazafelé az úton, mert szörnyen el volt keseredve" - tette hozzá Cili, aki reméli, hogy megértik a távolmaradását azok, akik Tiszaújvárosban hiába vártak rá.

Esztergályos Cecília bevállalta volna az aktmodellkedést

Pár hete meglepő vallomással rukkolt elő a színésznő a Hal a tortán adásában. Bevallotta, volt olyan időszak, amikor bizony ledobta volna a textilt. Erről itt olvashatsz bővebben.
Varga Viktor is helyet kapott Cinthya Dictator új hálójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-megmutatjuk-cinthya-dictator-uj-halojat-amiben-varga-viktor-is-helyet-kapott.htmlUgye senki sem gondolta, hogy Cinthya Diktator új lakásának hálószobája átlagosan lesz berendezve? Megmutatjuk, milyen extra ágyban hajtja álomra a fejét a különc lány.TV + SztárokIstenes Bence a szenvedélybetegségekről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-istenes-bence-nem-fel-a-szenvedelybetegsegektol.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Istenes Bencét faggatta. TV + Sztárok--Megműtteti melleit az RTL sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20150706-megmutteti-melleit-horvath-greta-az-rtl-sztarja.htmlA ma esti Szelfiben Gréta beavatja a nézőket következő nagy tervébe. Az RTLII fiatal anyukája szeretne újra elégedetten tükörbe nézni, azért úgy dönt, egy orvosra bízza mellei rendbehozatalát.TV + Sztárok--Rékasi Károly már kommunikál a látogatóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-kommunikal-a-latogatoival-es-kikerult-az.htmlA sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.TV + SztárokOrigoNick Gordon: „A drogok végeztek Bobbi Kristinával, nem én!" http://www.life.hu/sztarok/20150706-nick-gordon-allitja-hogy-a-drogok-vegeztek-bobbi-kristina-brownnal-es-nem-o.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapotáért nem párja, Nick Gordon a felelős - derült ki egy nemrég kiszivárgott telefonbeszélgetésből.TV + Sztárok-- Palvin Barbi fejjel lefelé száguldotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706--palvin-barbi-fejjel-lefele-szaguldott-a-red-bull-air-race-budapesti-versenyhetvegejen.htmlPalvin Barbi bebizonyította, hogy a szépség és a vakmerőség gyakran kéz a kézben jár. A Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén a világhírű modell beszíjazta magát egy műrepülő versenygépbe és nemhogy bátran vette a fordulatokat a levegőben, de még biztatta is a pilótát, hogy nyugodtan vállaljon be vakmerő manővereket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.