Rékasi Károly már kommunikál a látogatóival

Forrás: Facebook/Barátok Közt -
motorbaleset intenzív osztály baleset RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Most újabb jó hírek érkeztek, a színész kikerült az intenzív osztályról és az ápolását baleseti sebészeti osztályon folytatják. Rékasi Károly állapota stabil és kielégítő. Természetesen sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével, napról napra javul az állapota írja az Origo.hu az RTL Klubra hivatkozva.

Forrás: Facebook/Barátok Közt
Kulcsár Edina a vörös szőnyegen rakoncátlankodotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-rakoncatlankodott-egyet-a-voros-szonyegen-monte-carloban.htmlNem követte a szigorú etikettet Monte Carlóban a magyar szépségkirálynő, aki egy vagány fotóval rukkolt elő.TV + Sztárok--Istenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-penteki-lazasagot-villantott-es-szexisen-pozolt.htmlHiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.TV + Sztárok--Ettől a képtől garantáltan eláll a szavatok! Hűsölő férfitestek péntekrehttp://www.life.hu/sztarok/20150703-kucsera-gabor-vilag-es-europa-bajnok-kajakos-megmutatta-hogy-lazitanak-izmos-barataival-a-nagy.htmlKajakos fiúk kidolgozott izmai és hűsítő vízpart - arra gondoltunk, ezekkel lepünk meg titeket a hétvégi nagy forróság előtt.TV + Sztárok--Pásztor Anna Jokernek öltözve riogatott a VOLT-onhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-pasztor-anna-enekesno-jokernek-oltozve-riogatott-a-volton-a-rajongoit.htmlAz énekesnőtől már megszoktuk az extrém, időnként ijesztő maskarákat, most azonban örülünk, hogy nem találkoztunk vele a sötétben a fesztiválon.TV + Sztárok--Détár Enikő üzent: "Hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára!"http://www.life.hu/sztarok/20150703-detar-eniko-szineszno-megszolalt-rekasi-karoly-szinesz-balesetevel-kapcsolatban-es-nyugalmat-kert.htmlA színésznő közösségi oldalán arra kérte a rajongókat és az újságírókat, ne zaklassák a családot Rékasi Károly állapota miatt.TV + Sztárok--A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt - "Amíg nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20150702-rekasi-karolyt-szineszt-a-jozsef-attila-szinhazban-visszavarjak-kollegai-nemcsak-karoly-nyilatkozott.htmlA színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.