Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Varga Viktor Randevú videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor egy romantikus kocsikázásra hívta Demcsák Zsuzsát. A Mokka adásából kiderült, mit válaszolt a kedves invitálásra a műsorvezető. 

Varga Viktor új klipjéhez olyan csinos hölgyet keres, akivel a történet szerint randevúra indulhatna - Demcsák Zsuzsa élénken érdeklődött a feladat iránt.

„Szerepelni kellene a klipedben?" - kérdezte Zsuzsa. „Randizni kell velem a kocsiban" – vágta rá Viktor. "Tehát randizni, jó" – egyezett bele Zsuzsa.

Rékasi Károly már kommunikál a látogatóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-kommunikal-a-latogatoival-es-kikerult-az.htmlA sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.TV + SztárokOrigoPásztor Anna Jokernek öltözve riogatott a VOLT-onhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-pasztor-anna-enekesno-jokernek-oltozve-riogatott-a-volton-a-rajongoit.htmlAz énekesnőtől már megszoktuk az extrém, időnként ijesztő maskarákat, most azonban örülünk, hogy nem találkoztunk vele a sötétben a fesztiválon.TV + Sztárok--Nóci visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-czifra-noemi-noci-visszatert-eredeti-szakmajahoz-es-enekesnokent-probal-meg-ervenyesulni.htmlÚjra énekesnői babérokra tör Nóci. Dalát azoknak ajánljuk, akik a számítógépük előtt bóbiskolva ráznák fel magukat.TV + Sztárok--Évek óta a Balatonon nyaralnak Sophia Loren magyar unokáihttp://www.life.hu/sztarok/20150706-evek-ota-a-balatonon-nyaralnak-sophia-loren-magyar-unokai-vittorio-es-beatrice.htmlSophia Loren magyar unokái, Vittorio és Beatrice tökéletesen beszélnek magyarul, és évek óta a Balatonon töltik a nyarat. A két nagymama, a világsztár Loren és Andrea édesanyja is kényezteti a csöppségeket, akik nem is tudják, hogy az olasz nagyi a világ egyik legismertebb asszonya.TV + Sztárok--Varga Viktor is helyet kapott Cinthya Dictator új hálójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-megmutatjuk-cinthya-dictator-uj-halojat-amiben-varga-viktor-is-helyet-kapott.htmlUgye senki sem gondolta, hogy Cinthya Diktator új lakásának hálószobája átlagosan lesz berendezve? Megmutatjuk, milyen extra ágyban hajtja álomra a fejét a különc lány.TV + SztárokÉletveszélybe került Susan Boyle - Telefonos fenyegetéseket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150706-susan-boyle-enekesnot-egy-ferfi-fenyegette-telefonon.htmlA tehetséges énekesnőt egy vallási fanatikus zaklatta telefonon; a férfi többször megfenyegette Susan Boyle-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.