Új barátja van Kiss Ramónának

állat hüllő barát Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi vad társra lelt a Barátok közt színésznője, aki mosolyogva pózolt új barátjával.

Ketchup névre hallgat az a különleges hüllő, amellyel Kiss Ramóna barátságot kötött. A színésznő láthatóan élvezi a szakállas agáma társaságát, és örömmel mutatta meg a Facebook-oldalán első közös fotójukat.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

„Legújabb barátom" – írta a kép mellé Rami.

Rivaldafénybe készül Kökény Attila lányahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-kokeny-attila-a-megasztar-enekesenek-lanya-modellnek-keszul-amire-hamarosan-edesapja-is-engedelyt-ad.htmlAz énekes beletörődött, hogy hamarosan gyönyörű kislánya a címlapokról mosolyoghat vissza rá.TV + Sztárok--Híradótitkok: Egy pasit rejteget az asztala alatt Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-egy-pasit-rejteget-a-hirados-asztal-alatt.htmlA TV2 gyönyörű híradósa, egy fotón mutatta meg az élő műsor kulisszatitkait, és láss csodát kiderült, valaki lapul a lábai között alatt.TV + Sztárok--Rékasi Károly már kommunikál a látogatóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-kommunikal-a-latogatoival-es-kikerult-az.htmlA sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.TV + SztárokOrigoMicsoda szelfi! Közös fotón a Life.hu sztárszerzői, Szily Nóra és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-szily-nora-es-sarka-kata-kozos-szelfit-posztoltak.htmlSzily Nóra és Sarka Kata ragyogóan festenek közös fotójukon. De vajon mi hozta össze őket?TV + Sztárok--Rivaldafénybe készül Kökény Attila lányahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-kokeny-attila-a-megasztar-enekesenek-lanya-modellnek-keszul-amire-hamarosan-edesapja-is-engedelyt-ad.htmlAz énekes beletörődött, hogy hamarosan gyönyörű kislánya a címlapokról mosolyoghat vissza rá.TV + Sztárok--Több milliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-tobb-millios-gyemantot-akasztottak-sarka-kata-es-kulcsar-edina-nyakaba-monte-carloban.htmlÉlményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.