Jóban Rosszban szerep kiborulás Liptai Claudia dráma fájdalom alakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kiborulás Liptai Claudiától: így még sosem láthattuk a színésznőt!

A színésznő a Jóban Rosszban Zámori Alexáját alakítja a sorozatban. A történet szerint Alexa öccse, Olivér egy zuhanásban életét vesztette, a nővére pedig nem tudja fájdalmát elrejteni. A jelenetet, amelyet az Origo is közzétett, alább tekintheted meg:

5 kérdés a szépségről: Liptai Claudia

Claudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól - cikkünkért kattints ide!
Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTársra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigoSzikláról zuhant le a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/sztarok/20150629-telekes-peter-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-egy-sziklarol-zuhant-a-melybe.htmlTelekes Péter a sorozat Olivérje, egy tíz méter magas szikláról zuhan a mélybe.TV + Sztárok--Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigoVízre szállnak a Jóban Rosszban színésznői! Ebből mi lesz?http://www.life.hu/sztarok/20150604-vizre-szallnak-a-joban-rosszban-szinesznoi-a-kekharisnya-amator-vitorlasversenyen.htmlAz I. Kékharisnya regattán a gyakorlott vitorlázó, Koós Réka és a Jóban, Rosszban csapatának vagány, de a vitorlázásban amatőr hölgyei is vízre szállnak! Izguljunk értük, vagy valahogy csak elevickélnek Balatonföldvárról Balatonfüredre?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huLiptai Claudia nagyon büszke anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150619-liptai-claudia-nagyon-buszke-anyuka.htmlLiptai Claudia nagyon büszke lehet lányára; Facebookon osztotta meg Panka újabb sikereit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.