Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. 

"Ki ne volna boldog, ha dicsérik?! Tagadhatatlanul nagyon jólesnek a dicsérő szavak. Nem mondom, hogy elégedett vagyok a kinézetemmel, de kétségtelen, hogy remekül érzem magamat a bőrömben. Az ember huszonéves korában még csak keresi a saját stílusát, ilyenkorra már megtalálja, és ez biztonságot ad"mondta el a Blikknek Clau­dia. "Nem tartozom azon nők közé, akiket nyomasztana a koruk. Élvezem az életet!" - tette hozzá.

Forrás: Tv2

"Minden nőnek szüksége van férfira, vagy inkább minden embernek társra. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vágyom rá, hogy nekem is legyen, de törekszem arra, hogy ne kössek kompromisszumokat, mert ahhoz túl rövid az élet. Csak azért, hogy az ember ne legyen egyedül, nem érdemes valakivel lenni, akiről pontosan tudjuk, hogy nem az igazi" - vallja a színésznő.

Elképesztő luxusban nyaralnak Gáspár Győzőékhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-elkepeszto-luxusban-nyaralnak-gaspar-gyozoek.htmlNéhány nappal ezelőtt Facebookján mutatta meg rajongóinak Győző, hogy hová mennek nyaralni a családdal. TV + SztárokOrigoElképesztő luxusban nyaralnak Gáspár Győzőékhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-elkepeszto-luxusban-nyaralnak-gaspar-gyozoek.htmlNéhány nappal ezelőtt Facebookján mutatta meg rajongóinak Győző, hogy hová mennek nyaralni a családdal. TV + SztárokOrigoVajna Timi dekoltázsa mindent viszhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-vajna-timi-dekoltazsa-mindent-visz.htmlÖrökbefogadott kiskutyáját mutatta meg a Facebookon Vajna Timi. A bájos kis állat mellett azonban bombatestét is megvillantotta Andy Vajna felesége. TV + SztárokOrigoTöbb millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Sztárok--Újabb luxuskocsival hergeli a net népét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-ujabb-luxuskocsival-hergeli-a-net-nepet-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete a legutóbb egy autószalonból töltött fel képeket az Instagramjára. TV + SztárokOrigoKeményen vodkázik a kamera előtt Bérczesi Robihttp://www.life.hu/sztarok/20150622-berczesi-robi-a-hiperkarma-frontembere-a-szelfiben-vodkazik.htmlA drogelvonót is megjárt, a leszokással viaskodó Bérczesi Robi azt vallja, a Szelfi kamerája igazi terápiás eszköz a számára. Még nevet is adott neki: Mikinek hívja. Miki pedig azokat a pillanatokat is veszi, amikor a Hiperkarma frontembere ismét szétcsapja magát a pesti éjszakában – ezúttal nem droggal, hanem alkohollal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.