Egyelőre véget ért a sármos magyar sportoló válási hercehurcája

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Szécsi Zoltán vízilabdázó olimpiai bajnok vagyonmegosztás volt feleség válás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szécsi Zoltán vízilabdázó válási pere hat éve húzódott, most viszont döntés született az ügyben. A sportoló ugyanakkor még nem lélegezhet fel, mert egy fellebbezés újabb kálváriát indíthat el.

Hiába sikeres a sportban, Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó magánéletében évek óta nincs nyugalom. Mióta feleségével 2008-ban szakítottak, állandó perben állnak a vagyonmegosztás miatt – írja a hot!.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Zoltán eredetileg egy nagyobb összeget ajánlott fel a feleségének, de neki ez nem volt elég. Sőt, a bajnokoknak járó prémium után is követeléssel állt elő. Holott a világraszóló győzelem idején már nem is éltek együtt - legalábbis Szécsi szerint.

„Június végén lezárult az ügyem első fokon. Szóban hirdették ki az ítéletet, írásban még nem kaptam meg. Szerencsére az irreális követeléssel szemben a realitás győzedelmeskedett, de előfordulhat, hogy van még hátra a hajcihőből" – magyarázta a vízilabdázó.

Így működik a perfüggőség Magyarországon

Az MTI tájékoztatása szerint egyre többször lesz perfüggőség a válásból. Sokszor ugyanis nem tudják elengedni egymást a válófélben lévő párok, ezért inkább hosszú évekig elhúzzák a jogi eljárást. A Life.hu korábban ennek a jelenségnek járt utána.
Új barátja van Kiss Ramónánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-kiss-ramonanak-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojenek-uj-baratja-van-megpedig-egy-szakallasagama.htmlIgazi vad társra lelt a Barátok közt színésznője, aki mosolyogva pózolt új barátjával.TV + Sztárok--Gombos Edina rúdra ült, majd padlót fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20150708-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-a-hal-a-tortan-adasaban-rudra-ult-majd-padlot-fogott.htmlKülönleges programon vettek részt a TV2 sztárjai: Demcsák Zsuzsát betolták, Buday Péter meg sem tudta mozdítani, Gombos Edinát viszont úgy kellett felrakni a rúdra.TV + SztárokOrigoHíradótitkok: Egy pasit rejteget az asztala alatt Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-egy-pasit-rejteget-a-hirados-asztal-alatt.htmlA TV2 gyönyörű híradósa, egy fotón mutatta meg az élő műsor kulisszatitkait, és láss csodát kiderült, valaki lapul a lábai között alatt.TV + Sztárok--Donald Trump megnyugtatta Vajna Timit - Nem marad el a szépségversenyhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-vajna-timit-az-amerikai-milliardos-donald-trump-nyugtatatgatja-meg-lesz-tartva-a-miss-universe.htmlA napokban megjött a Miss Universe-világverseny jogtulajdonosának, Donald Trumpnak a levele a magyar licenc birtokosának, VajnaTiminek címezve. Mindenki megnyugodhat, lesz hol megmérettetnie magát a világ legszebb lányaival a magyar nyertesnek, Nagy Nikolettának.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBajor Marcell: "Van, hogy csak állok a sír mellett, de a legtöbbször beszélgetek apuval"http://www.life.hu/sztarok/20150709-bajor-imre-szinesz-fia-marci-meg-beszelget-apjaval.htmlCsaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. TV + Sztárok--Görög Zita: "Isten őrizz, hogy szenvedjek a hisztis modellekkel!"http://www.life.hu/sztarok/20150709-gorog-zita-gyerekkori-almairol-meselt.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Kincsem Parkban beszélgetett Görög Zitával. Kiderült, hogy a szépség mi mindennel szeretett volna foglalkozni - legalábbis a gyerekkori vágyai szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.