Micsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-ért

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen! -
TV2 Celeb vagyok ments ki innen Ezek megőrültek! (vetélkedő) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt.  

Otthagyta az RTL Klubot a csatorna két üdvöskéje: Aleska és Baukó Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ben lettek szövetségesek, a nézők pedig annyira szerették a két intrikus szereplő együttműködését, hogy a TV2 rögtön le is csapott rájuk - írja a Blikk.

Celeb vagyok, ments ki innen! Baukó Éva és Aleska Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

A csatorna hamarosan induló sikerműsorában, az Ezek megőrültek! című adásban kerülnek majd képernyőre olyan hazai celebek mellett, mint Bíró Ica, Varga Viktor vagy Cooky. A forgatások a jövő héten kezdődnek.

"Mivel az Ezek megőrültek!-ben sokrétűek a feladatok, és nemcsak az erő számít, de az ügyesség is, végre igazi egymás elleni küzdelemben is kiállhatunk" – mondta a lapnak Aleska Diamond.

Vajna Timi: "Számomra Andy a herceg a fehér lovon"http://www.life.hu/sztarok/20150709-vajna-timea-szamara-andy-vajna-a-herceg-a-feher-lovon.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté legutóbb a Kincsem Parkban fesztiválozó Vajna Tímeát kapta mikrofonvégre, aki azt is elárulta, teljesült-e kislánykori álma. TV + SztárokOrigoExkluzív! Fehér Balázs elárulta, mi van közte és Hien közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150702-feher-balazs-a-hiennel-valo-kapcsolatarol-meselt.htmlEgyre többet látni együtt a Carbonfools énekesét és Hient, akikről egy ideje már az a szóbeszéd járja, hogy egy párt alkotnak. Fehér Balázs most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoBajor Marcell: "Van, hogy csak állok a sír mellett, de a legtöbbször beszélgetek apuval"http://www.life.hu/sztarok/20150709-bajor-imre-szinesz-fia-marci-meg-beszelget-apjaval.htmlCsaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. TV + Sztárok--Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"http://www.life.hu/sztarok/20150702-kasza-tibor-musorvezeto-rekasi-karoly-baleseterol-nyilatkozott.htmlNem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó: "Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni"http://www.life.hu/sztarok/20150626-keresztes-ildiko-kiakadt-a-bulvarmediara.htmlKeresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. TV + Sztárok--Elhagyta az országot Puzsér Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20150709-puzser-robert-kritikus-nekivag-egy-kemeny-zarandokutnak-az-el-caminonak-spanyolorszagbam.htmlA kritikus nem mindennapi zarándokútra indult, hogy lelkét és testét is megtisztítsa.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.