Napi pasi: ilyen dögös pózban még nem láttuk Chris Hemsworth-t

Forrás: Northfoto -
szexi Chris Hemsworth sármos Hófehér és a vadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örökké sármos és szuperszexi Thor, vagyis Chris Hemsworth új filmjének forgatásáról dögös kép került ki.

A színész már egy ideje a Hófehér és a vadász előzményfilmjét forgatja, ami a The Huntsman (nálunk a Hófehér és a vadász 2) címmel fog a mozikba kerülni 2016-ban. A film forgatásán kapták el a lesifotósok a hírességet ebben az álomszép pózban. Minket teljesen levett a lábunkról ez a lovaglós kép. Szívesen felpattannánk mögé!

Forrás: Northfoto

A színész egyébként nagyon cuki apuka: minden alkalmat megragad, hogy családjával legyen, néha a forgatás szüneteit is gyerekeivel tölti.

Ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?

A Life.hu cikkében összeszedtük a legszexibb bosszúállókat! Ezt ne hagyd ki!
Tücsi megmutatta: Így kell levetkőzni egy fesztiválra!http://www.life.hu/sztarok/20150710-tucsi-aryee-claudia-a-sportklub-hiradosa-vadito-szerelesben-balaton-soundon.htmlMég ránézésre is vacogtunk Tücsi különleges, fesztivál szerelésétől, ami az egyik legeredetibb szett volt a Balaton Soundon.TV + SztárokOrigoÍgy még sosem láthattad a hihetetlenül szexi Gisele Bündchenthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-gisele-bundchen-egy-egzotikus-tengerpartrol-koszont-be-rajongoinak-facebookon.htmlA szépséges topmodell egy egzotikus tengerpartról köszönt be rajongóinak – nem is akárhogy!TV + Sztárok--Micsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-érthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-bauko-eva-es-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-sztarjai-a-tv2-csatornan.htmlAz RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt. TV + Sztárok--Vizet lopott Magnum? Lopással vádolják a 70 éves sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150709-tom-sellecket-vizlopassal-vadoljak.htmlA Ventura megyei bíróságon keresetet nyújtott be a helyi vízmű, amely azt állítja, több mint tucatnyi alkalommal töltöttek meg a tűzcsapból egy folyadékszállító járművet, melyet a 70 éves Tom Selleck 24 hektáros birtokára szállítottak. TV + Sztárok--Elhagyta az országot Puzsér Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20150709-puzser-robert-kritikus-nekivag-egy-kemeny-zarandokutnak-az-el-caminonak-spanyolorszagbam.htmlA kritikus nem mindennapi zarándokútra indult, hogy lelkét és testét is megtisztítsa.TV + Sztárok--Kimenőt kapott az RTL sztárja: Muszáj kikapcsolniahttp://www.life.hu/sztarok/20150709-horvath-greta-kimenot-kapott-ferjetol.htmlHorváth Gréta a Szelfi utóbbi adásaiban ragyog. Az RTLII videónapló-sorozatának fiatal anyukája nagyon boldog, hogy válságban lévő házassága kezd rendeződni. A ma esti adásban arra készül, hogy végre ő is kap egy estényi kimenőt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.