Fenékbe harapta egy ló Vajna Timit

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
farm feleség állatok Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi  világ életében imádta a gyerekeket és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!

Vajna Tímea annak ellenére imádja a farmot és az állatokat, hogy korábban szerencsétlen találkozása volt egy lóval.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

"Gyermekkorom óta imádom az állatokat. A nagyszüleimnek és nekünk is voltak háztáji állataink, mindig is szerettem velük foglalkozni. A lovakat is nagyon szeretem, de kicsit félek tőlük, ami egy gyermekkori élményből fakad. Olyan 10 éves lehettem, amikor apukám próbált felültetni egy lóra, de nem jól alakultak a dolgok. A ló beleharapott a fenekembe, de szerencsére farmer volt rajtam, így nem történt semmi komolyabb baleset. Valószínűleg én ijesztettem meg a sikoltozásommal. Ha lehetőségem lenne, biztos lenne egy farmom, ahol tartanék különböző háztáji állatokat, például baromfikat és teheneket. Nagy vágyam egy ilyen, biztosan hatalmas élmény lenne számomra, és a családomnak" – mesélte Timi a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon, ahol egy gyermekotthon kis lakóit pónikon lovagoltatták, mindenféle harapás nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.