Cinthya Dictator úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse között

Forrás: AFP, Facebook/Cinthya Dictator Photography -
hasonlóság Cinthya Dictator mozi Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kívülről és belsőleg is sok a hasonlóság a két művésznő között - legalábbis Cinthya Dictator így érzi.

Cinthya Dictator már a premier napján beült a moziba, hogy megnézhesse a nagy kedvencéről, Amy Winehouseról szóló dokumentumfilmet. Cinthya a megrázó történet után szomorúan hagyta el a mozi termet, hiszen a sztorit teljesen a sajátjának érezte. Nemcsak a külső jegyekben vélt azonosságokat felfedezni a világsztárral, hanem a meg nem értett művész szerepében is önmagát látta.

Forrás: AFP, Facebook/Cinthya Dictator Photography

"Megnéztem tegnap este moziban az Amy Winehouse filmet. Valóban megdöbbentő a hasonlóság... kívülről és belülről is..." - kommentálta röviden a fotós lány, akinek munkássága gyakran vált ki negatív kritikákat a közvéleményből.

A hatszoros Grammy-díjas énekesnő 2011 nyarán hunyt el alkoholmérgezésben, de korábban gyógyszer- és drogfüggőségétől is szenvedett, mert nem tudta kezelni a népszerűséget és sikereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.