"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
valóvilág TV2 Facebook Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. 

"Te jóIsten!! Néztem ma a tv-t , amiben összefoglalták mi történt a magyar közéletben az elmúlt 10 évben. Mennyi olyan ember volt, aki mikor nyert, bejutott, feltört, berobbant, mind tehetségesebbnek volt kikiáltva egy valóságshowban feltűnt parasztgyerektől.. Szanaszét ajnározták őket az újságok meg a "nagyöregek". Emlékszem, volt olyan aki mikor találkoztunk olyan gőgös volt, hogy köszönni se akart... A lényeg, hogy ezeknek a tehetségeknek a nagyrészéről most azt se tudjuk mit csinál. Megannyi gagyi zene, tv-műsor, filmszerep, aminek olyan nagy bukás lett a vége, hogy én kérek miatta elnézést .." - tette közzé a TV2 műsorvezetője a Facebook oldalán véleményét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Amíg Majka posztja alatt a legtöbben helyeseltek és bólogattak, addig azért akadt negatív kritika is. Volt, aki megkérdezte a zenészt, mi is a célja tulajdonképpen a bejegyzésnek, más pedig egyenesen kijelentette, hogy szerinte Majka elszállt magától.

Bódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20150712-vv-anettnek-uj-pasija-van-vv-robin-utan.htmlVV Anett nem szomorkodott hosszú hónapokig, hogy rekordsebességgel tönkrement a kapcsolata a VV7 nyertesével, Robinnal. Új pasi oldalán ragyogott a Balaton Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÓriáskeblei miatt majdnem kipottyant a függőágyból Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-metzker-viki-dj-oriaskeblei-miatt-majdnem-kipottyant-a-fuggoagybol.htmlA fél magyar celebvilág, hacsak nem az egész, tiszteletét tette ezen a hétvégén a Balaton Soundon, így nem meglepő, hogy a dögös DJ is ellátogatott Zamárdiba.TV + Sztárok--Marenec Fruzsina, a SportKlub dögös műsorvezetője bikiniben, vizesen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-marenec-fruzsina-a-sportklub-dogos-musorvezetoje-bikiniben-vizesen-foto.htmlA SportKlub műsorvezetője, aki korábban szexi fotókon is szerepelt, vízközelben töltötte a hétvégét. Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is.TV + Sztárok--Tovább nyomja a luxusgombot Gáspár Evelin: Porschével ment shoppingolnihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-gaspar-evelin-ujabb-luxushuzasa-porscheval-ment-shoppingolni.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Gáspár Győző nagyobbik leánya imádja a méregdrága álomautókat, arról azonban megfeledkeztünk, hogy a celeblány vásárolni is szeret. Nos, most mindkettőre egyszerre figyelmeztet!TV + Sztárok--Palvin Barbi is szokott kakilni: Vicces videó a Balaton Soundról!http://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-mindenkivel-lo-egy-kepet-a-balaton-saundon.htmlVan, aki a vőlegényét is átadná egy éjszakára Palvin Barbinak, hogy a férfi ki ne maradjon az élményből. Van, aki hajával, olyan, aki a táncával, valaki pedig a sármjával venné le a dögös modellt a lábáról.TV + SztárokOrigoLady Gaga ismét túllőtt a célonhttp://www.life.hu/sztarok/20150712-lady-gaga-ismet-sokkolo-szettben.htmlAz énekesnő Amszterdamban csapatja, méghozzá egy saját készítésű pólóban. Azt nem mondjuk, hogy ezúttal is kiverte nálunk a biztosítékot, inkább csak azt, hogy ez a szett tényleg meghökkentő. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.