Józan László: "Félelmetes magamat női sminkben látni"

Fotó: Puska Judit -
transzvesztita Az őrült nők ketrece Józan László Barátok közt smink Maszk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása, Az Őrült Nők ketrece című darabban egy transzvesztitát alakít, és most egy zseniális fotón mutatta meg, milyen, amikor egy szexi pasit nőnek maszkíroznak.

Józan László korábban már elmesélte a Life.hu újságírójának, milyen érzés női jelmezbe bújni: "Bevallom, az első jelmezpróbán mindenki ledöbbent, hogy milyen szexi női ruhákat kapunk. A legnagyobb nehézséget a tűsarkú cipő jelentette, minden elismerésem a hölgyeké, hogy ebben létezni tudnak" – mesélte akkor a színész. Most pedig képmegosztó oldalán, Puska Judit fotós jóvoltából mutatta meg, milyen közelről egy férfiarc, amikor női sminkben tündököl.

Fotó: Puska Judit

„Nyilván, amikor elkészül a smink, az előadás előtt sokszor látom, de ilyen közelről egy fotón, ráadásul ezzel a nem túl bájos mosollyal, félelmetesnek tűnt számomra. Egy férfiarc női sminkbe bújtatva érdekes hatást kelt" – mondta mosolyogva Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.