Szakított párjával az RTL Klub sztárja

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta -
Horváth Gréta Szelfi (tévéműsor) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is rendbe akartra hozni házasságát a csinos híresség: úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémáikat. 

Horváth Gréta, a Szelfi szereplője - annak ellenére, hogy még mindig szereti Nikoszt - kimondta: legyen vége!

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta

"Én azt érzem, hogy neked sehová sem vezet, amit most csinálunk, sehová nem vezetett az, amit egy hónappal ezelőtt csináltunk, sehová nem vezetett az elköltözés. Benned tulajdonképpen olyan nagyon semmi nem változott. Szerintem az lenne a legjobb, ha köztünk meglenne az apa-anya kapcsolat Philip miatt, de legyen vége! Nem látom a megoldást! Eddig láttam, de most egész egyszerűen azt érzem, hogy nincs változás" - jelentett ki férjének a nő.

Balaton Sound - Ez az élet értelme?http://www.life.hu/sztarok/20150713-a-balaton-soundon-faggatta-a-fesztivalozokat-a-life-riportere-oli.htmlA Balaton Soundon faggatta a fesztiválozókat a Life.hu riportere, Oli az élet értelméről. Háááát.. A válaszok nem mindig sikerültek szalonképesre. TV + SztárokOrigoLakatos Márk: "Szeretem, ha az embereken kevés ruha van" http://www.life.hu/sztarok/20150713-lakatos-mark-a-balaton-soundon-beszelt-felelmeirol.htmlLakatos Márkot a Balaton Soundon kapta mikrofonvégre a Life.hu nagyszájú riportere. A stylist félelmeiről vallott és azt is elmondta, mi a véleménye a fesztiválozók öltözködéséről. TV + Sztárok--Depressziós lett a pornós múltú Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20150713-depresszios-lett-a-pornos-multu-eden-barbi.htmlNem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.TV + SztárokOrigoMegszűnik a Kasza!? - Megszólalt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-megszunik-a-kasza-cimu-musor.htmlA Life.hu már áprilisban arról írt, hogy megszűnhet Kasza Tibor műsora, a Kasza! A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a show, hanem végképp lekerül a műsorról. TV + Sztárok--Közösen pózol Aurelio exe, Zsófi és VV Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20150706-kozosen-pozol-aurelio-exe-zsofi-es-vv-dora.htmlÚgy tűnik, nincsen harag Aurelio korábbi partnere VV Zsófika és jelenlegi barátnője VV Dóri között. A lányok ugyanis a legnagyobb egyetértésben néznek a fényképezőgép kamerájába. TV + SztárokOrigoKeményen vodkázik a kamera előtt Bérczesi Robihttp://www.life.hu/sztarok/20150622-berczesi-robi-a-hiperkarma-frontembere-a-szelfiben-vodkazik.htmlA drogelvonót is megjárt, a leszokással viaskodó Bérczesi Robi azt vallja, a Szelfi kamerája igazi terápiás eszköz a számára. Még nevet is adott neki: Mikinek hívja. Miki pedig azokat a pillanatokat is veszi, amikor a Hiperkarma frontembere ismét szétcsapja magát a pesti éjszakában – ezúttal nem droggal, hanem alkohollal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.