Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!

Forrás: facebook/Sztárban sztár -
TV2 Sztárban sztár sztárok átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. 

A TV2 2015-ben is a nézőkkel együtt keresi Magyarország legsokoldalúbb előadóját díjnyertes show-műsorában, amiben senki nem az, akinek látszik.

Forrás: facebook/Sztárban sztár

A Kamera korrektúra díjas, kétszeres Story 5 csillag díjas és kétszeres Magyar Televíziós Újságírók díjas szuper-produkcióban ezúttal is látványos átváltozásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, hiszen senki nem az, akinek látszik. A Sztárban Sztár harmadik, új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jelentkező évadában is a nézőkkel együtt keresi a TV2 Magyarország legsokoldalúbb előadóját.

Találd ki idén kik változnak át

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői. A TV2 nézői most egy Facebook-applikáció segítségével összeállíthatják, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.