Jennifer Aniston egy Jóbarátok-béli kollégájával csalta meg Brad Pittet

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Brad Pitt színésznő házasság Jóbarátok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb elképesztő hír látott napvilágot a napokban, Hollywoodban. Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy kollégájával a házassága alatt.

A pletykát a Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanc édesapja indította el, aki három éve durván összeveszett a fiával. A férfi úgy gondolta, bosszúból nyilvánosságra hozza fia titkait. - írja az Uproxx.

Forrás: AFP/Valerie Macon

"Jól érezte magát a fiam. Még az egyik lánnyal, Jennifer Anistonnal is volt kapcsolata. Az öltözőben csinálták, és erről ő maga mesélt. Ez egyébként még akkor volt, mikor Aniston Brad Pitt-tel volt házas." - mondta Paul LeBlanc, aki mondhatni csúnyán megalázta a fiát ezzel a nyilatkozatával. A férfi még azt is hozzátette, hogy bár fia jóképű, az idő rajta is meglátszik, és csúnyán öregszik.

"Nem az a típus, aki akkor is formában tartja magát, ha éppen nem forog a kamera." - tette még hozzá Paul.

A sztori iróniája, hogy a színésznő pont azért hagyta el világsztár férjét, mert az csalta őt Angelina Jolie-val. Aniston sajtósa természetesen mindent tagad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.