Életének egyik intim pillanatába engedett betekintést Cinthya Dictator: Fotó!

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
TV2 Cinthya Dictator Édes Élet Noé bárkája tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet egykori sztárja újra tűszúrások sokaságának tette ki magát, és egy számára fontos szimbólumot varratott a testére.

Cinthya szereti a különleges tetoválásokat és gyakran él az önkifejezés azon módjával, hogy bőrére varratja a számára fontos jelnetéssel bíró képeket.

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

„Készül az új tetoválásom, ami Noé bárkáját ábrázolja. Ez gyermekkorom kedvenc története a Bibliából, amely a tisztaságot és az újrakezdést szimbolizálja számomra. A tetoválás és a szelfi is az önkifejezés egyik legkedveltebb formájává vált, ezért nem mindegy milyen értéket közvetítünk velük. Kreatív témaválasztás, egyedi kompozíció, illetve a személyes üzenet, ami a szelfit értékessé teheti" – írta a kép mellé Cinthy.

Így fesztiválozik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-rapper-es-dundika-majoros-hajnalka-trendi-hippiparra-valtozott-az-efott-fesztivalon.htmlAz EFOTT-on mulatott a sztárpár, akiken látszott, milyen jól érzik magukat. TV + Sztárok--Elképesztő luxusban él, most pedig Amerikába megy Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-elhagyta-az-orszagot-es-miamiba-indult-csaladjaval.htmlBúcsút mondott Magyarországnak Gombos Edina. A csinos műsorvezető családjával indult a tengerentúlra.TV + Sztárok--Megalázták Czibi Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150717-czibi-norbit-a-tv2-rising-star-enekeset-az-utcan-megalaztak-es-sertegettek.htmlAz énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.TV + Sztárok--Rá sem ismerni az énekesnőre! Nagyon dögös nőci lett Patai Annábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150714-patai-anna-a-tv2-megasztar-egykori-enekesnoje-felnott-nove-erett-es-voros-hajszinre-valtott.htmlA Megasztár egykori cuki kis énekesnője már 16 éves, és szépen építgeti karrierjét. Az énekesnő legújabb klipjében vörös hajjal hódít.TV + Sztárok--Forró nyomon - Sejtik, ki tört be Chris Brown házábahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-sejti-a-rendorseg-ki-tort-be-chris-brown-hazaba.htmlNemrég illetéktelenek hatoltak be Chris Brown házába. A rendőrök már sejtik, hogy ki állhat a szerdai betörés mögött. TV + Sztárok--Micsoda szájtechnika! Imádjuk Cara Delevingne beatboxolásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150719-cara-delevingne-modell-beatboxol.htmlCara Delevingne olyat tud, amit még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna róla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.