Az interneten terjed Bobbi Kristina temetési videója, pedig még él

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halál temetés Bobbi Kristina Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók őrjöngenek. Ízléstelen tréfaként kering az interneten Bobbi Kristina Brown temetési videója. 

A Sage Stallone 2012-es temetéséről készült videót címezték át Bobbi Kristina temetésévé. A videó, amely nagyon hamar körbejárta a világhálót, ráadásul július 30-ára van dátumozva.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 22 éves Bobbi Kristina azonban még mindig öntudatlan állapotban egy atlantai hospice házban fekszik, ahol szerettei veszik körül.

Számos Twitter-poszt született a videóról, arra kérnek mindenkit a rajongók, hogy akik látták a felvételt, segítsenek hírt adni róla, hogy az egyáltalán nem valós.

Tízéves fiúk vették észre az élettelenül lebegő kislányt a kecskeméti strandonhttp://www.life.hu/news/20150722-tizeves-fiuk-vettek-eszre-az-elettelenul-lebego-kislanyt-a-kecskemeti-strandon.htmlKét kisfiú vette észre, hogy a 120 centi mély vízben, az élménymedencében egy kislány elmerült a vízben. NewsOrigoTragédia! Meghalt egy kislány Disneylandbenhttp://www.life.hu/news/20150722-meghalt-egy-kislany-disneylandben.htmlTragédiába torkollott egy család disneylandi útja, a hároméves Stephanie váratlanul meghalt.News--Gyerekeket ütött borosüveggel egy német férfi a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20150721-gyerekeket-utott-borosuveggel-egy-nemet-ferfi-a-balatonnal.htmlEgy német férfi meghívott magához néhány fiatalt a Balatonnál. Az összejövetel alatt azonban hirtelen agresszívvé vált.NewsThinkstock"Még mindig érzem a vér ízét a számban" - Brutális információk a Pistorius-gyilkosság helyszínérőlhttp://www.life.hu/news/20150721-oscar-pistorius-sportolo-megolte-baratnojet-a-rendorok-helyszineltek.htmlOscar Pistorius megölte barátnőjét, Dél-Afrika leghíresebb modelljét, Reeva Steenkampot. Állítása szerint azt hitte, betörő, és véletlenül lőtt rá a nőre. Most újabb megdöbbentő részletek derültek ki a tragédiáról. News--100 évesen elhunyt a híres zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-van-alexander-zeneszerzo-100-evesen.htmlVan Alexander a harmincas évek végétől alkotott, szerepet játszott Ella Fitzgerald pályafutásában, társszerzője volt az énekesnő első sikerszámának. Egy Los Angeles-i kórházban halt meg szívelégtelenségben.NewsOrigoÚjabb tragédia: futás közben hunyt el Sir David Frost 31 éves fiahttp://www.life.hu/news/20150721-futas-kozben-hunyt-el-sir-david-frost-31-eves-fia-miles-frost.htmlGyászol a Frost család: a napokban elhunyt az ismert angol médiaszemélyiség, újságíró, műsorvezető Sir David Frost 31 éves fia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.