Hajós András befejezte a TV2-nél - Már a Sztárban sztárban sem lesz látható

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Hajós András TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozik a TV2-től Hajós András. Az információk ellentmondásosak, hogy miért, de annyi biztos, a zenész mostantól nem lesz látható a csatorna egyetlen műsorában sem. 

A Blikk információi szerint a csatorna rúgta ki Hajóst, Hajós azt állítja, ő nem vállalta el a munkákat az olyan televíziós műsorokban, mint a Sztárban sztár, amelynek két évadon keresztül zsűritagja volt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A Sztárban sztár ugyan a csatorna egyik húzóműsora, ennek ellenére szükség van arra, hogy reklámozzák. Éppen ezért a résztvevőknek az is beletartozik a feladatkörébe, hogy interjút adnak a történésekkel kapcsolatban, részt vesznek a műsorral kapcsolatos eseményeken, interjúkban reklámozzák azt. Erre Hajós az esetek döntő többségében nem volt hajlandó. Már az első két évadban is sok problémája adódott a műsor készítőinek abból, hogy nehezen lehetett vele bármit egyeztetni, rendszeresen nemet mondott a promóciós feladatokra" - állította a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, és hozzátette, az is szúrta a döntéshozók szemét, hogy András a vele készült interjúkban többször kritizálta a kereskedelmi csatornák műsorpolitikáját.

"A buta ember és a tévénéző ember mintha egy halmaz lenne"

A magyar talkshow-k jelenéről és jövőjéről beszélgetett a minap az Origo tévés személyiségekkel. Hajós András markáns véleményt fogalmazott meg. "Minél kevesebb kultúrát fogyaszt az ember, annál inkább jellemző rá, hogy a képernyő előtt tölti az idejét. A buta ember és a tévénéző ember mintha egy halmaz lenne, és olyan botrányos témák hozzák lázba őket, mint a megcsalás és az anyjuk halálát zokogva mesélők. Igazán bevállalós, akciódús dolgok aligha vannak.
Manapság képtelenség lekötni tizenöt perces beszélgetésekkel a nézőket, a mai generációk ingerküszöbe teljesen más. „Nem érdekel senkit, hogy a díszletben ülnek emberek, és mesélgetnek; képek, videók, feladatok, mozgás kell. Úgy gondolom, a műfajban Fábry volt tehetséges, mások meg nem, és én sem csináltam azért rosszul". A teljes cikket ITT olvashatod.

"Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm. Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt" - jelentette ki Hajós.

Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője pedig így nyilatkozott: "Hajós András valóban nem szerepel majd a Sztárban sztár harmadik évadában. Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk".

Kulcsár Edina féltékeny Kiss Daniellárahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-kulcsar-edina-feltekeny-kiss-daniellara-a-2015os-miss-hungaryre.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával beszélgetett, méghozzá a szépségverseny-győzelemmel együttjáró nyereményekről. Edina viccesen úgy fogalmazott, kicsit féltékeny Daniella kocsijára, 2015 legszebb magyar lánya pedig arról beszélt, miként használja fel az ajándékokat.TV + Sztárok--A Facebookján borult ki Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-facebookjan-borult-ki-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó nagy állatvédő, ám most azt állítja, sokan kihasználták az árva kutyusok és macskák iránti rajongását, ezért besokallt. TV + SztárokOrigoErre inge-gatyája rámehet Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20150718-gyakran-kapjak-tiltott-helyen-valo-parkolason-a-valovilag-gyoztes-aureliot.htmlGyakran kapják tiltott helyen való parkoláson a ValóVilág-győztes Aureliót. De vajon miért csinálja ezt? TV + SztárokOrigoSzakított párjával az RTL Klub sztárja http://www.life.hu/sztarok/20150716-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-sztarja-a-szelfi-szereploje-greta.htmlBármennyire is rendbe akartra hozni házasságát a csinos híresség: úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémáikat. TV + Sztárok--Társra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigoMegtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.