klipforgatás Kiszel Tünde Szabyest udvarló Donatella tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rejtélyes hódolóval egy klipforgatás során került közelebbi kapcsolatba a naptárdíva.

Kiszel Tünde és lánya, Donatella a tinisztár, Szabyest legújabb klipjében szerepeltek, amelyben az énekes Kiszel Tünde tiszteletteljes udvarlójaként tűnik fel. Azért ez a fiú tudja, mitől döglik a légy, és hogyan kell a médiába betörni. Íme, a remekmű:

„Édesanyám egy rendezvényen ismerte meg Szabyt és jóban lettek, én pedig régebbről ismertem őt. Mikor megkérdezte lenne-e kedvünk elmenni a klipforgatására, örömmel igent mondunk" – mosolygott Donatella.

„Szerettem volna nyári életérzést teremteni a klipben. Mivel imádok viccelődni ekkor jött az ötlet, hogy a film végét Tündével zárnám le" – magyarázta Szabi.

Végre! Újra műsort vezet Liptai Claudia - Ördög Nórával küzd majd a nézettségért http://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-showmusort-kap-igy-majd-ordog-noraval-kuzdhet-a-nezettsegert.htmlKiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.TV + Sztárok--Schobert Norbi elhagyta családjával az országothttp://www.life.hu/sztarok/20150721-schobert-norbi-fitness-edzo-csaladja-elhagyta-az-orszagot-es-rubint-rekaval-amerikaba-utaztak.htmlA fitneszguru családjával indult útnak; nagy kalandok várnak rájuk a tengerentúlon.TV + Sztárok--Sterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--Megalázták Czibi Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150717-czibi-norbit-a-tv2-rising-star-enekeset-az-utcan-megalaztak-es-sertegettek.htmlAz énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.TV + Sztárok--Edzés utáni dekoltázst villantott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-edzes-utani-dekoltazst-villantott-bencsik-tamara.htmlBencsik Tamara az egykori Megasztár című tehetségkutató egyik versenyzője keményen edz - ami meg is látszik az alakján.TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Dzsudzsák Balázsnak tízmilla van a kezén"http://www.life.hu/sztarok/20150722-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-kiss-daniella-szabo-zsofi-rekasi-karoly.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett sztárhírei.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.