Szabó Ádám világrekord harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja 24 órán keresztül zenélt Budapest szívében, az Erzsébet téren. Még a 40 fokos hőség ellenére sem adta fel kitűzött célját és teljesítette a világrekord-kísérletét, vagyis azt, hogy egy teljes napon át megállás nélkül harmonikázik.

"Hajnalban volt a mélypont. Akkor már úgy éreztem, hogy a hátam nem fogja bírni, és begyulladt a körmöm is a kezemen, de nem adtam fel. Sokat segített, hogy tényleg rengetegen szurkoltak, ez hihetetlen erőt adott 24 órán át. A legfontosabb, hogy sikerült rengeteg pénzt összegyűjteni a Ments Életet Alapítványnak és ezzel fel tudtuk hívni a figyelmet a munkájukra” - mondta el az újdonsült világrekorder.

Forrás: Origo

Szabó Ádámot rengeteg sztár látogatta meg az Erzsébet téren, akik próbálták tartani benne a lelket. Vastag Csaba még egy dallal is szórakoztatta az összegyűlt közönséget, de rajta kívül Tóth Andi, az MDC, Vastag Tomi és a Spoon zenekar is jelen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.