Véget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Marton

Edvin Marton Amerika Bécs zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két 2 èv tàvollèt utàn hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy  komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! 

Edvin Marton már nem Amerikából, hanem Bécsből indul világ körüli turnéira 660 millió forintos Stradivari hegedűjével. A Bécsi Strauss Zenekar zenei vezetőjének kérték fel a közkedvelt zenészt, aki már évek óta dolgozik a zenekarral, 2009-ben szervezte újjá. A család imádta Amerikát, de örül, hogy ismét itthon élhetnek, közel a szeretteikhez.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

„Nagyon szerettünk Miamiban élni, a gyerekeink megtanultak angolul. Most itthon folytatódik az életünk, de nálunk nem lehet tudni, hogy meddig. A feleségem, Adri beindított egy parti szerviz vállalkozást Amerikában, azt nem adta fel, folyamatosan fog vele foglalkozni és repülőre ül, ha szükséges"- magyarázta Edvin, aki a Balaton Soundon élvezte a magyar celebvilág nyüzsgését.

Edvin Marton családjával Forrás: Facebook/Edvin Marton
Szabó Ádám világrekorder letthttp://www.life.hu/sztarok/20150723-szabo-adam-vilagrekorder-lett.htmlAz X-Faktor sztárja 24 órán keresztül zenélt Budapest szívében, az Erzsébet téren. Még a 40 fokos hőség ellenére sem adta fel kitűzött célját és teljesítette a világrekord-kísérletét, vagyis azt, hogy egy teljes napon át megállás nélkül harmonikázik.TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokMeglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150723-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-plusspuliva-valtozott-a-vizes-vilagbajnoksagon.htmlÍgy még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.TV + Sztárok--Ilyen, amikor Paris Hilton teljes testét hab borítjahttp://www.life.hu/sztarok/20150723-paris-hilton-vadul-habpartizott-ibizan.htmlA híres örökösnő a buliszigeten nyaral, ahol vadul belevetette magát a partizásba. Szokás szerint persze rengeteg fotót is posztol arról, hogy mennyire jól érezi magát.TV + Sztárok--Így élvezi Liptai Claudia a Balatonon a kánikuláthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-balatonon-elvezi-a-kanikulat-kislanyaval-pankaval.htmlA TV2 műsorvezetője kislányával, Pankával a hűsítő habokban vészeli át a sivatagi forróságot.TV + Sztárok--Ördög Nóra végre elárulta, milyen a kapcsolata Liptai Claudiával http://www.life.hu/sztarok/20150723-ordog-nora-liptai-claudiaval-valo-viszonyarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóri a Liptai Claudiával való állítólagos rivalizálásáról beszélt a Mokkában.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.