A Vajna házaspár helikopterrel utazott a Hungaroringre

Forrás: BrekaCom -
Magyar Nagydíj Forma-1 helikopter Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„On the way to Formula-1”, azaz úton a Forma-1-re. Ilyen kiírással tett közzé egy videót Vajna Tímea, ahol a magasba emelkednek egy helikopterrel.

A házaspár is kilátogatott a 30. Magyar Nagydíj helyszínére, és ezt igazán különleges módon tették: egy helikopterrel. Az utat Andy Vajna felesége meg is örökítette, aki nagyokat sikoltozott a gép levegőbe emelkedése után. Mi csak ámulunk és bámulunk.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi azóta felrakott egy olyan fotót is magáról, ahol épp egy versenyautóban ül.

Forrás: BrekaCom
Berki Krisztián harisnyát öltötthttp://www.life.hu/sztarok/20150725-berki-krisztian-harisnyat-oltott.htmlBerki Krisztián nagyon testhezálló darabban mutatta meg izmos lábait. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVéget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Matthew McConaughey minden ujjára jut egy HAL!?http://www.life.hu/sztarok/20150725-matthew-mcconaughey-igazan-vicces-keppel-lepte-meg-a-rajongoit.htmlA hollywoodi szívtipró az utóbbi időben igencsak elhagyta Hollywood csillogó világát, és inkább a természet lágy ölén piheni ki a munka fáradalmait.TV + Sztárok--Tragédia érte a Hungary's Got Talent zsűritagját, Horgas Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-tragedia-erte-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjat-horgas-esztert.htmlFájó szívvel lép estéről-estére színpadra Horgas Eszter, akinek hamarosan a Hungary's Got Talent zsűrijében is helyt kell állnia. Elvesztette egyik imádott családtagját, Rézit.TV + Sztárok--Hollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150614-tom-hanks-es-vajna-timea-egyutt-vacsorazott.htmlIgen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Tímea: „Anya megfogta a fejem és belevágta a tálba"http://www.life.hu/sztarok/20150605-vajna-timea-uzletasszony-andy-vajna-felesege-bevallotta-gyermekkoraban-nem-szeretett-enni.htmlÉdesanyja drasztikus lépésének köszönhetően jött meg évekkel ezelőtt Vajna Timi étvágya.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.