Szívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brown

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halál kóma Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki vasárnap távozott az árnyékvilágból.

"Hiányzol, Anyu...Nagyon! Minden pillanattal egyre jobban szeretlek" - írta Twitter-oldalára Bobbi Kristina Brown pár nappal azelőtt, hogy a kádban találtak volna rá eszméletlenül. Ez volt a lány egyik utolsó üzenete a külvilág felé.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Bobbi Kristina hónapokig feküdt kómában, mielőtt tegnap végleg itt hagyta volna az árnyékvilágot.

Közelgő halála miatt békült ki a családja

A Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztottak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Boór Bettina: "Hűséges típus vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150726-190-balatonfuredi-anna-bal-gyoztese-boor-bettina-interju.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoEz az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Kate Winslet a túlélésért küzdött: Komoly próbatétel volthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-kate-winslet-bear-grylls-musoraban-szerepelt.htmlKét napig a túlélésért küzdött Kate Winslet, aki Bear Grylls társa volt a vadonban. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Dzsudzsák Balázsnak tízmilla van a kezén"http://www.life.hu/sztarok/20150722-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-kiss-daniella-szabo-zsofi-rekasi-karoly.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett sztárhírei.TV + Sztárok--Irina Shayk szűzies fehérneműben is őrülten szexihttp://www.life.hu/sztarok/20150721-irina-shayk-modell-szuzies-de-szexi-fehernemuben-pozolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.