Karsai Zitát kihagyták Dj Bobo budapesti show-jából

Karsai Zita Budapest Park produkció DJ Bobo tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres dj hazánkban, a Budapest Parkban ad koncertet hamarosan. Karsai Zita, aki a svájci rapper show-jának egyik főszereplője mégsem lép fel nálunk.

Zita Flashdance-produkciója igazi csúcspontja a DJ BoBo-show-nak, a hazai közönség mégsem láthatja az augusztusi koncerten. A táncos elmagyarázta, hogy miért alakult így.

Forrás: Facebook/ Karsai Zita

„Németországban, Svájcban, a Benelux államokban és a skandináv országokban 20 ezres stadionokban lépünk fel. DJ BoBo két és fél órás koncerteket ad, amelyben az én Flash­dance-számom egy úgynevezett show­act, egy külön betét. Nem a tánckarban táncolok, így klasszikusan nem vagyok a csapat része, engem minden fellépésre külön felkér. Kelet-Európában azonban egy másfajta produkcióval lép fel, amelynek a minősége persze ugyanolyan, csak rövidebb. Éppen ezért bár szeptemberben Budapestre megy a produkció, én csak nézőként leszek ott” – árulta el a szexin zuhanyzó Zita a Blikknek.

Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDekoltázsát szelfizte Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-lola-enekesno-dekoltazsat-szelfizte.htmlAz énekesnő, aki koncertről koncertre jár, imádja lekapni magát az anyósülésen. Ezúttal is egy igazán dögös képet sikerült készítenie magáról.TV + Sztárok--Hoppá! Nem lép fel többet Tóth Gabi?http://www.life.hu/sztarok/20150727-toth-gabi-enekesno-orokre-leszamolt-a-haknizassal.htmlNem kell több hakni Tóth Gabinak. Az énekesnő úgy nyilatkozott, félplayback fellépések helyett szeretne érzéseket és értékeket átadni.TV + SztárokOrigoKész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etethttp://www.life.hu/sztarok/20150726-johnny-depp-deneverbebit-etet.htmlBezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. TV + Sztárok--Ez az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián karúszóval medencézik?http://www.life.hu/sztarok/20150726-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-strandolnak.htmlNagyon vicces kedvében volt a minap Berki Krisztián, aki kislányával csobbant a medencébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.