Dráma! Majdnem megölte menyasszonyát Shia LaBeouf

Forrás: AFP -
Mia Goth verekedés Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shia LaBeouf és barátnője Németországban összekaptak. Annyira, hogy a színész kezet emelt Mia Gothra. 

A Bild szemtanúkra hivatkozva arról számolt be, hogy Shia LaBeouf és Mia Goth együtt érkezett ahhoz a hotelhez, ahol megszálltak. Kiszálltak a taxiból, és már akkor is ordítva veszekedtek. Állítólag a színész egyértelműen valamilyen szer hatása alatt állt. Barátnője megfogta LaBeouf hátizsákját, aki erre azt mondta, nem akar agresszív lenni.

Forrás: AFP

A színész taxival ment később a repülőtérre, és a sofőr állítása szerint azt mondta, ha tovább maradt volna a hotel előtt, megölte volna menyasszonyát. A német Pure Stars magazin szerint Mia Goth másnap egyik szeme alatt monoklival volt látható, LaBeouf keze pedig sebes volt.

"Hamm, bekapta" - Megízlelték Horváth Éva egyik legnagyobb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-horvath-eva-modell-musorvezeto-hajat-megdezsmalta-egy-kecske.htmlHiába, aki istállóba jár, az extrém kalandok áldozatává válhat, így járt a modell is, akit előszeretettel nyalogattak a kecskék.TV + Sztárok--Sarka Kata kikapott Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-sarka-kata-kikapott-elete-elso-teniszmeccsen-ferjetol-hajdu-petertol.htmlKata újabb kihívás elé nézett, ám férje tudása kifogott rajta: egyelőre nem sikerült túlszárnyalnia Pétert. De, ami késik, nem múlik.TV + Sztárok--Boór Bettina: "Hűséges típus vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150726-190-balatonfuredi-anna-bal-gyoztese-boor-bettina-interju.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.TV + Sztárok--Romantika a Ringen: Vajon kinek szurkol Gianni és Debreczeni Zita?http://www.life.hu/sztarok/20150726-debreczeni-zita-es-gianni-a-hungaroringen.htmlMegérkezett Debreczeni Zita és szerelme, Gianni is a Hungaroringre.TV + Sztárok--Ez az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián karúszóval medencézik?http://www.life.hu/sztarok/20150726-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-strandolnak.htmlNagyon vicces kedvében volt a minap Berki Krisztián, aki kislányával csobbant a medencébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.