Hoppá! Liptai Claudia milliókat készül elszórni

Forrás: TV2 -
game show TV2 házigazda Liptai Claudia Az 50 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan milliókat szór majd el a TV2 sztárja, aki Az 50 milliós játszma című műsor házigazdája lesz.

Tízmilliós emeléssel érkezik ősszel a képernyőre a TV2 népszerű game show-ja, így ebben az évadban már 50 millió forintért szállnak harcba a játékosok a pénznyelő ellen. A TV2 sikerműsorában a tét nem kevés, és mindössze nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a játék történetének legnagyobb nyereményét. A játékosok pénznyelő elleni küzdelmében segítségükre lesz Liptai Claudia, aki Ördög Nórával küzd majd a nézettségért.

Forrás: TV2

„50 millió forint hatalmas összeg, ami nagyon izgalmassá teszi majd ezt a játékot. Én magam nagyon empatikus vagyok, így minden játékosért izgulok majd. A műsor korábbi verziójában szerepeltem, mint játékos, ami amellett, hogy óriási élmény volt a számomra, könnyebbé teszi, hogy a játék során támogassam majd a szereplőket és átbillentsem őket egy-egy mélyponton" – mondta Claudia.

A játékba – amely idén ősszel kerül képernyőre - már lehet jelentkezni játékosként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.