Teljesen kiborult Németh Kristóf - Hoppá, változás van...

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Németh Kristóf színész vonat MÁV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Játékszín igazgatója igencsak felháborodott bejegyzést tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, ahol nehezményezte az utazása során átélteket.

Hiába szerette volna, nem sikerült jól a vonattal való kiruccanás Kristóf számára. A hétvégén Tusványosról, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborról utazott éppen hazafelé, de hiába igényelt hálókocsit két személy számára, a kérésből nem lett semmi.

Németh Kristóf Fotó: Polyák Attila - Origo

"Felháborító! Kösz, MÁV! Amint felszálltunk a vonatra (első osztály, hálókocsi 2 személyre) közölte egy egyébként végtelenül szimpatikus és kulturált hölgy, hogy „változás van", se első osztály, se hálókocsi és egyelőre négyen leszünk (ha nem, hatan). A jegyváltás helyén „megigényelhetjük" az árkülönbözetet, ennyi. Szerintetek?" - írta felháborodottan a színész, aki pár órával később már egy büfékocsiban falatozott, így biztosan sikerült kárpótolni őt a kellemetlenségekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.