Csodás helyen nyaral a TV2 sztárja: Hangulatos fotót posztolt!

Forrás: Facebook/Pál Dénes -
Pál Dénes pihenés tenger szerelem nyaralás The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a The Voice győztese végre kipihenheti magát.

Pál Dénes sokáig nem tudott szabadságra menni sok elfoglaltsága miatt, most azonban a kéklő tenger mellől posztolt fotót. Azt ugyan nem tudni, egyedül vagy szerelmével utazott-e az énekes, aki nemrég bevallotta, eltalálta Ámor nyila.

Forrás: Facebook/Pál Dénes
Rubint Réka újabb dolgot pipált ki a bakancslistájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-vilag-legszebb-helyen-amerikaban-a-grand-canyonban-jart.htmlA bombázó fitneszedző Amerika legszebb részéről posztolt lélegzetelállító fotót.TV + Sztárok--Nádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--Élvezi a kemény melót: Így még nem láttad Kiszel Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kiszel-tunde-kiprobalta-magat-langossuto-szakacsnokent-ment-neki-a-gyuras.htmlA naptárdíva új szerepben tündökölt: lángost sütött a Balatonon. Tünde nagyon élvezte a kemény melót. TV + Sztárok--Kárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijárahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-voksan-virag-modell-bugyija-irant-erdeklodott.htmlA Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával.TV + Sztárok--Így fesztiválozik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-rapper-es-dundika-majoros-hajnalka-trendi-hippiparra-valtozott-az-efott-fesztivalon.htmlAz EFOTT-on mulatott a sztárpár, akiken látszott, milyen jól érzik magukat. TV + Sztárok--Várkonyi Andi a Hal a tortán és az Összezárva Friderikusszal műsorokban?http://www.life.hu/sztarok/20150720-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-es-bochkor-gabor-radios-musorvezeto-sztarparadet-rendezett-otthonaban.htmlA sztárvilág jeles képviselőit látta vendégül Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.