Vajna Timi kerítőt játszott a Forma-1 afterpartiján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Magyar Nagydíj sztárok afterparty Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi sztárparádé volt a Forma-1 utáni exkluzív afterpartin, ahová Vajna Tímea is meghívást kapott. A vasárnap este lezajlott rendezvényen Timi szívesen segített volna párt találni néhány szépségkirálynőnek.

A sztárokkal bővelkedő eseménynek az egyik fővárosi szórakozóhely adott otthont, ahol hajnalig tartó bulival ünnepelték meg a 30. Magyar Nagydíjat. Vajna Tímea a férje, Andy Vajna nélkül érkezett, és rögtön "lányai", azaz szépségkirálynői segítségére sietett, hogy a jelen lévő szingli pilótákkal minél többen megismerkedhessenek - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A nívós eseményen többek között olyan hírességek is megjelentek, mint Talmácsi Gábor és gyönyörű modell barátnője, Kócsó Mónika, valamint Edvin Marton hegedűművész.

A TV2 nem áll le az RTL Klubos sztárok átcsábításával: Vastag Csabát is válthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-vastag-csaba-az-x-faktor-nyertese-otthagyja-az-rtl-klubbot-es-a-tv2-hoz-igazol.htmlLapinformációk szerint Vastag Csabát csábítaná el az RTL Klubtól Hajós András utódjának a TV2 Sztárban sztár című produkciója.TV + SztárokOrigoDurván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-durvan-megvaltozott-labancz-lilla-kulseje-dogos-foto.htmlEmlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...TV + SztárokOrigoKommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--Kucsera Gábor übercuki apa-fia szelfit készített gyerekével: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kucsera-gabor-ubercuki-apa-fia-szelfit-keszitett-gyerekevel.htmlTápai Szabina kedveséről, Kucsera Gáborról és kisfiáról láthatunk egy édes képet a sportoló Facebook oldalán. Nem kellett sok, hogy elolvadjunk a két álompasi láttán.TV + Sztárok--Vajna Tímea elárulta, mi a legjobb dolog a világonhttp://www.life.hu/sztarok/20150621-andy-vajna-felesege-vajna-timea-elarulta-mi-a-legjobb-dolog-a-vilagon.htmlAndy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!TV + SztárokOrigoHollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150614-tom-hanks-es-vajna-timea-egyutt-vacsorazott.htmlIgen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.