Kulcsár Edina testét kék-zöld foltok borítják - Fotó!

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
kampány fotó Kulcsár Edina furcsa zöld Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő megdöbbentő fotón pózolt, a Life.hu pedig kinyomozta, miért borítják kék-zöld foltok a testét.

Kulcsár Edina egy kampányfotózás kedvéért vállalta, hogy színes porokkal borítsák be, aminek elég bizarr végeredménye lett.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Színes porokkal szórtak tele, amiről fotók és videofelvétel is készült. A lassított felvételeken vicces lesz, ahogy szórják a port, én pedig reagálok rá. Egyébként más hírességek is szerepelnek majd a kampányban, mint Nagy Adri, Rippel Feri és Sarka Kata” – mesélte Edina.

Hoppá! Liptai Claudia milliókat készül elszórnihttp://www.life.hu/sztarok/20150728-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-50-millios-lady-lett-mivel-o-vezetei-majd-az-50-millios-jatszma.htmlHamarosan milliókat szór majd el a TV2 sztárja, aki Az 50 milliós játszma című műsor házigazdája lesz.TV + Sztárok--A nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Rubint Réka újabb dolgot pipált ki a bakancslistájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-vilag-legszebb-helyen-amerikaban-a-grand-canyonban-jart.htmlA bombázó fitneszedző Amerika legszebb részéről posztolt lélegzetelállító fotót.TV + Sztárok--Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promótáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Káromkodással sokkolta a tévénézőket a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-helen-mirren-szineszno-karomkodassal-sokkolta-a-tevenezoket-elo-adasban.htmlEgy reggeli műsorban sztorizgatott éppen a színésznő, amikor egy csúnya káromkodás csúszott ki a száján.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin nyomja a randit"http://www.life.hu/sztarok/20150728-bulvarrap-benne-kiszel-tunde-gaspar-evelin-vajna-timea-zimany-linda-horvath-eva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a celebvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.