Újabb őrület! Baronits Gábor autóversenyzőnek áll

pilóta autóversenyzés színész Suzuki Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.

A Forma–1-es pilóta a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő kampány arcaként látogatott el egy fővárosi étterembe, ahol Baronits Gábor volt a házigazda. Miután minden az autóversenyzésről, a Forma–1-ről szólt a Jóban Rosszban egykori színésze nem tudta magában tartani titkát, és a színpadon bevallotta, hogy ő is autóversenyzőnek áll!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mivel még a Jóban, Rosszban sorozat alatt megnyertem egy elég nívós gokartversenyt, felkértek, hogy versenyezzek a Suzuki Kupában. Nekem nagyon tetszett az ötlet, de hiába láttak volna szívesen egy verseny erejéig, a sorozat producere megtiltotta, hogy egy ilyen veszélyes sportba beszálljak, amikor szinte naponta tűntem fel a tévéképernyőn. Most, hogy már nem játszom a sorozatban, ismét kaptam egy szuper lehetőséget. Látva, hogy jövőre a versenynaptár könnyen beilleszthető az életembe, úgy döntöttem, belevágok, és elindulok. Ebben a csapatban olyan versenyzők kezdték el a pályafutásukat, mint Michelisz Norbert, Európa-kupa- és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyző, Kiss Norbi Európa-bajnok kamionversenyző. Ez egy beugró verseny, ahonnan komoly lehetőség nyílik egyre feljebb jutni. Gyerekkorom óta vonz az autóversenyzés, már 8 éves koromban autót vezettem. Mindig bennem volt, ha egyszer lehetőséget kapok rá, akkor biztosan versenyezni fogok” – mondta Baronits, aki még nem próbálta ki az autót, amivel ringbe száll.

„Egy 160 lóerős Suzuki Swiftbe fogok beleülni, ami ki van könnyítve, át van építve, a maximumsebesség 200-210 km/óra lehet. Nem városi pályán, hanem versenypályán fogunk száguldani, az nem olyan veszélyes. Azt szokták mondani, hogy az a veszélyes, amíg eljutsz a pályáig, és onnan haza. Most kezdődik csak a projekt, de szponzorokból szerencsére már most nincs hiány, az autót be kell borítani.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.