Bajba került Sarka Kata - Komoly csalás áldozata lett

Sarka Kata Magyarország Szépe Kft. csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Sarka Kata irataival. Évekkel ezelőtt ellopták azokat, most pedig a csalás miatt blokkolhatják a Magyarország Szépe Kft. működését. Kata elmesélte, mi áll a bosszantó ügy hátterében.

"Ez egy roppantul bosszantó ügy. Egy olyan internet-előfizetésről kapok hónapok óta fizetési felszólításokat egy bírósági végrehajtótól, amihez semmi közöm, egyedül annyi, hogy az én nevemben kötötte valaki az egyik internet-szolgáltatónál egy nyírségi faluban. A csekkeket nem vette át ez az ismeretlen, így a bírósági fizetési felszólítások már nálam landoltak. Először nem is foglalkoztam ezekkel a nyolcvanezres nagyságrendű számlákkal, nem is tudtam, hogy miről van szó, de amikor sokadjára kaptam kézhez, utánajártam a dolognak. Ekkor derült ki, hogy visszaéltek az adataimmal"- mondta el Kata, aki ellen a csaló miatt végrehajtás is indult. "A végrehajtás is azért jelent meg most a cég adatai között, mert egy hónapos szünet van a bíróságon, és ugyan már befizettem a 86 886 forintot, de még nem érkezett meg a rendszerbe" - mondta Sarka Kata a Borsnak.

Magyarország Szépe választás első sajtótájékoztatója. Képen Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft tulajdonosa Fotó: Polyak Attila - Origo

"Már megtettem a megfelelő jogi lépéseket az ügyben, a csalás mellett az is felháborít, hogy a szolgáltató esélyt ad ilyen kellemetlen helyzetek kialakulására" - tett hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.