Várkonyi Andrea: "Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától"

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea Azurák Csaba Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóhírek szerint rezeg a léc a TV2 hírműsora, a Tények alatt. 

A Bors úgy tudja, eddig négy szerkesztő mondott fel, és vannak, akik ezután adják majd be a felmondásukat. Többen úgy vélik, ennek az oka György Bence, a TV2 programigazgatójának februári távozása, majd Andor Éva párjának, Gábor Lászlónak, a Tények főszerkesztőjének menesztése.

"Nagy a bizonytalanság, csak remélni tudjuk, hogy minden a megszokott rendben megy tovább" - mondta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő TV2-s dolgozó és hozzátette, még azt is suttogják, hogy Kőrösi Gábor és Várkonyi Andrea is távozik, amit azonban mindketten cáfoltak.

Forrás: TV2

"Szó sincs arról, hogy távoznék, sőt, ősztől új feladataim is lesznek. Nyolc éve dolgozom a Tények csapatában, nem tervezek ezen változtatni" - mondta Kőrösi Gábor.

"Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától. Tizenöt éve dolgozom a TV2-nél, ragaszkodom a Tényekhez és ehhez a televí­zióhoz" - nyilatkozta Várkonyi Andrea.

"Minden szerkesztőség életében van természetes fluktuáció. Nálunk ez éppen egybeesik a Tények megújítási törekvéseivel: új koncepció mentén dolgozunk, és akiknek mások az elképzeléseik, azok távoznak most. Néhány kollégáról van csupán szó, miközben a szerkesztőség több mint negyven főből áll. A hangulat pedig kifejezetten jó, nem véletlen, hiszen a Tények szárnyal. A múlt héten is piacvezető volt az összes célcsoportban. A Té­nyek tehát vonzó, nagy presztízsű szerkesztőség, naponta keresnek meg kiváló szakemberek, akiknek minden vágyuk, hogy nálunk dolgozzanak" - magyarázta Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.