Borbás Marcsi nevében csalnak ki pénzt idős emberektől

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
visszaélés Borbás Marcsi csalás idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi a Facebookon kért segítséget rajongóitól, ugyanis valaki csúnyán visszaélt a nevével. 

"Megint kaptunk leveleket, melyekben jeleztétek, hogy most éppen Pécs környékén járnak azok a csalók, akik a nevemmel és a Gasztroangyal ismertségével visszaélve pénzt csalnak ki idős emberektől" - kezdi a tévés személyiség panaszát. Nagyon trükkös módszerrel igyekeztek csalók idős emberekből pénzt kicsalni, úgy, hogy Borbás Marcsi nevét használták fel hozzá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Azt állítják, hogy ajándékot hoztak tőlem, majd kb. 40.000 Ft-os összeget kérnek néhány konyhai eszközért, melyet átadnak. Kérlek benneteket, hogy nagyon vigyázzatok és figyelmeztessétek a környezetetekben élőket, hogy ne higgyenek a csalóknak. Ha valaki közületek látta őket vagy találkozott velük, ossza meg velünk, mire emlékszik, hogy ne tudjanak többé ártani senkinek! A megosztásokat és a segítségeteket előre is nagyon köszönöm!" - írta Facebookján Borbás Marcsi.

Mi történik ezen a képen? Szokatlan helyzetben Gáspár Győző és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150728-gyozike-uj-frizurat-keszitett-sarka-katanak.htmlGyőzike szakmát váltott? Elég érdekes helyzetben kapták lencsevégre Gáspár Győzőt és Sarka Katát.TV + Sztárok--Fekete Dávid elhagyja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-fekete-david-elhagyja-parjat-oceanjarora-megy.htmlFekete Dávid nem csak az országot, hanem szerelmét is maga mögött hagyja egy időre. TV + Sztárok--Gáspár Virág virgácsai kommentlavinát indítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-gaspar-virag-gaspar-gyozike-lanyanak-labaira-kommentelnek.htmlGáspár Evelin húga, Győzike kisebbik lánya, Virág vasárnap ünnepelte 13 születésnapját. Készült róluk ünneplés közben egy családi fotó, ami nem sikerült a legelőnyösebbre. TV + SztárokOrigoÍme, Magyarország szépe és a Forma-1 jópasija egy képenhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-magyarorszag-szepe-es-a-forma-1-jopasija-egy-kepen.htmlKiss Daniellának nagyon jó napja lehet.TV + Sztárok--Hoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-rtles-hiressegek-lesznek.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. TV + Sztárok--Kiszel Tünde és Donatella videoklipben szerepelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-kiszel-tunde-es-donatella-videoklipben-szerepelnek.htmlA modellkedéssel szárnyait bontogató Donatella szerepet kapott Szabyest klipjében.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.