Ezt az égést! Koncert alatt csinálta össze magát a világsztár - azt hitte, csak pukiznia kell

koncert kaki puki Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekes komoly bajba került a minap a színpadon: bekakilt a nadrágjába.

Palvin Barbi cimborája súlyos titkot árult el magáról: egyik koncertjén azt hitte, hogy pukiznia kell, de fingás helyett telecsinálta a nadrágját. „Azt hittem, csak finganom kell, de rosszul ítéltem meg a dolgot. Még csak a koncert fele ment le, ezért kénytelen voltam ott maradni a színpadon. Egy helyben álltam, és reméltem, hogy gyorsan eltelik az idő. Alig vártam, hogy hazaérjek, és kidobjam a nadrágot.”

Forrás: Facebook/Band Aid 30

Azért magyarázatot is adott a furcsa esetre Ed: „Londonból Tokióba, onnan Sydney-be, majd Londonba repültem három nap alatt, ami teljesen felborította a szervezetemet. A gyomrom is rosszalkodott tőle. Emiatt történhetett a színpadi kaki.”

Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoDúl a szerelem Demcsák és új párja közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dul-a-szerelem-demcsak-es-uj-parja-kozott.htmlDemcsák Zsuzsát hatalmas meglepetés fogadta a repülőtéren. Szerelme várta a külföldi munkából hazatérő műsorvezetőt. TV + Sztárok--Áll a bál a szinkronszakmában - Gesztesi "feketelistán", Stohl a jogaikért harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-all-a-bal-a-szinkronszakmaban-gesztesi-karoly-feketelistan-stohl-andras-a-jogaikert-harcol.htmlAlulfizetik, hülyének nézik, kihasználják a szinkronszínészeket, állítja Galambos Péter, a Szinkron Alapszervezet elnökségi tagja. A művészek felháborodtak. TV + Sztárok--Meryl Streeppel fotózkodott D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20150729-meryl-streep-vilaghiru-szineszno-csillagaval-fotozkodott-d-toth-kriszta-musorvezeto.htmlA közös fotó ugyan csak félig-meddig valósult meg, de a műsorvezető így is vidáman mosolygott amerikai kalandján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzulák Andrea lánya tiszta anyja lett!http://www.life.hu/sztarok/20150729-igy-moziztak-egyutt-a-sztarok-es-gyermekeik.htmlHatalmasat nőttek a sztárgyerekek, így Szulák Andi lánya, Rozina is, aki egyre jobban hasonlít az anyukájára. Hogy mennyit fejlődött a többi sztár gyermeke, egy nyáresti mozizáson kiderült!TV + SztárokOrigoDukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.