Palvin Barbara Adrian Grenier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbit már nem először láthatjuk Adrian Grenier, a Törtetők sztárjának oldalán...

Világsztár arcára nyomott cuppanós puszit Palvin Barbara, aki a Buffalo Jeans arca lett, ahogy Adrian Grenier is. A közös plakátjukat a színész már meg is osztotta Instagramján.

Forrás: Instagram/ Adrian Grenier

Azt sem felejtette el megmutatni ország-világnak, hogy a modellel nem csak a plakáton mutatnak jól, hanem a való életben is. Újabb közös szelfi készült róluk.

Talán a Törtetők sármos Vinnie Chase-e szemet vetett hazánk üdvöskéjére?

Forrás: Instagram/ Adrian Grenier

Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoBurkába öltözött, hogy elbújjon a fotósok elől Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-gisele-bundchen-modell-muzulman-burkaba-oltozott-hogy-titkon-plasztikaztasson.htmlAz egész testet takaró, csak a szemet láttató muzulmán burkában ment plasztikai sebészhez a szupermodell, hogy ne ismerjék meg a fotósok. Nem jött be. TV + SztárokAFPFarkasházi Réka újra műsorvezető leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-farkashazi-reka-ujra-musorvezeto-lesz.htmlFarkasházi Réka helyettesíti szabadságán Teszári Nórát. Holnaptól egészen jövő csütörtökig vezeti majd az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorát Somogyi Zoltán oldalán.TV + SztárokOrigoÚjra együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoNagy Ervin: "A barátaim 50 százaléka meleg"http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-baratainak-50-szazakeka-meleg-bemutatkozott-a-zsuzsi-e-vagy-kampany.htmlNyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága - ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, stylist. A Life.hu riportere is ott volt a projekt bemutatásakor, ahol többek közt Nagy Ervin színészt is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edina testét kék-zöld foltok borítják - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150729-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-nagyon-furcsan-nez-ki-mert-kek-zold-lett-egy-fotozas-kedveert.htmlA szépségkirálynő megdöbbentő fotón pózolt, a Life.hu pedig kinyomozta, miért borítják kék-zöld foltok a testét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.