8 év után tér vissza a Barátok közt sztárja

Forrás: Csabai István -
Barátok közt Dósa Mátyás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év után újra Budapestre költözik a 28 esztendős Dósa Mátyás, a Barátok közt egykori sztárja.

A fiatal színész korábban otthagyta a Barátok köztöt, és Szolnokra ment, hogy az ottani színházban bizonyítsa, nem csupán egy sorozatsztár. Most, nyolc évvel később, rengeteg tapasztalattal és számos szakmai díjjal a háta mögött ismét a váltás mellett döntött: Matyi ugyanis a fővárosba költözött - írja a Blikk.

Dósa Mátyás. Forrás: Csabai István

"Tudom, hogy bátor vagyok, hiszen manapság mindenki próbál biztosra menni. Én sem felelőtlenül, minden hidat felégetve jöttem el, négy darabban továbbra is láthatnak majd Szolnokon. De a kedvesemmel, Alexandrával egy ideje már mehetnékünk volt, éreztük, hogy változásra van szükségünk, úgyhogy lépnünk kellett" - nyilatkozta Matyi, aki a napokban az utolsó adag cuccát is elhozta a korábban bérelt vidéki lakásból, hogy barátnőjével Budapesten kezdjen új életet.

"Hiá­ba játszottam már Szolnokon főszerepeket, itt ismét meg kell másszam a lépcsőfokokat, de a nagy álmom, hogy újra felléphessek valamelyik zenés színház színpadán, hiszen gyermekként már volt szerencsém ehhez" - vallotta be Matyi, aki ennek érdekében válogatásokra jár, és keresi a lehetőségeket.

Néhány már meg is találta, egy ideje ugyanis rendszeresen szerepel a veresegyházi Veres1 Színházban, de van még kapacitása bőven arra, hogy Budapesten is megvesse a lábát.

"A döntésben, hogy Budapestre helyeztem át az életem középpontját, az is közrejátszott, hogy nagyon hiányzott a családom, a barátaim. Persze most nagyon élvezik, hogy újra itt vagyok, anyukám nem győzi főzni a finomságokat, apukám segít pakolni, a barátaim pedig sorra jelentkeznek a programötletekkel. Egyelőre azonban várniuk kell még egy kicsit, a kipakolás és a berendezkedés után ugyanis egy kicsit elmegyünk nyaralni, hiszen utána sok dolog vár rám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.